Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? Utálom magam! L/14

Mit csináljak? Utálom magam! L/14

Figyelt kérdés
Nagy az orrom,pattanás van a homlokomon, túl kicsi a szemem, túl vastag a szám, formátlanok a fogaim, nem fehérek a fogaim,hájas, úszógumis k*rva nagy ronda hasam van, túl vastag a combom, szemüveges vagyok, rossz helyen vannak az anyajegyeim ráadásul szőrös a lábam meg a karom:hetente leborotválom és nem tart sokáig csak pár napig sima utána visszanő. "Ja, és olyan lapos vagyok elölről mint a lángos hátulról!,,
2010. aug. 27. 19:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:
20.47,szívemből szóltál.:D
2010. aug. 27. 22:40
 22/84 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is érdemes lenne felraknod egy képet!

És lehet, hogy csak te magad gondolod, hogy ronda vagy, és mások szerint teljesen normális vagy :) Szerintem nagyon elítéled magad, biztos nem olyan rossz a helyzet!

2010. aug. 27. 23:47
 23/84 anonim ***** válasza:

mindenkinek volt ilyen időszaka, nyugi!!! vannak napok mikor én is baromi rondának látom magam, pedig mindenki agyba-főbe dícsér hogy szép vagyok, ám akkor ezek a gondolatok nem segítenek..szóval majd pár óra múlva rájövök h mekkore hülye voltam h ilyeneken keseregtem. pattanása mindenkinek van, még annak is aki 50 kg alapózával keni le magát (:

a szemem nekem is kicsi, anyukámtól örököltem, de tudod mi benne a jó? az h senkinek sincs ilyen szeme a környezetemben és a szememről mindenki beazonosít :D:D meg mindenki tudja hogy anyukám lánya vagyok (: egyébként ha majd idősebb leszel és fested magad, akkor rengeteg tipp van arra, hogy hogyan fesd úgy ki a szemed h nagyobbnak tűnjön.

több tucat fehérítő frogkrém létezik, és bevállnak. hidd el.

ha megcsinálsz napi 20 felülést, egészségesen étkezel, a hasad el fog tűnni. fogsz még nőni tehát ez is megváltozik majd!

vastag comb ---> edzés

szemüveg nem gáz, vannak nagyon szép keretek is, és ott a kontaklencse is.

mindenkinek szőrös a lába. ez ellen nincs mit tenni. én 2 naponta borotválam a lábaim, te meg hetente, szal még jobb helyzetben is vagy.

a melled meg meg fog nőni, idővel. egyébként a nagy mell csak hátrány, nekem elhiheted. :D:D

17/L

2010. aug. 28. 00:06
 24/84 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem a hisztit kéne befejezned meg hogy olyan hülyeségeket akarsz 13 évesen, mint h foggátló. Életed fő baja legyen, hogy majdhogynem gyerekként még nem menstruálsz és nem vagyok teljes mértékben kifejlődve... Most ezen komolyan csodálkozol??? Ilyen korban meg kb senkinek nem szép a bőre. Kicsit térjél már észhez.
2010. aug. 28. 00:21
 25/84 anonim ***** válasza:
80%

1.Elfogadod!

vagy

2.Próbálsz magadon MINDEN erőddel változtatni!

vagy

3.Depis leszel,utálod magad örökre!

1.->ezzel a módszerrel nagyon boldog is lehetsz!

2.->ezzel a módszerrel boldog és egészséges is lehetsz!

3.->Ezzel a módszerrel csak veszthetsz és boldogtalan leszel!

2010. aug. 28. 00:34
 26/84 anonim ***** válasza:

Mondok valamit.

Nehogy azthidd ,csak te vagy pattanásos..Tudod én,hogy néztem ki??Most kezdtek leszáradni. De sztem attól,hogy most kezdtem menzizni. De már most is sokkal jobb. Szemüveges vagyok én is:) 10 éve:D És ha jól áll akkor nem foglalkoznak vele. Engem már nagyon elsem tudnak lépzelni szemüveg nélkül.. Amikor levettem az osztályban ,h törüljem meg:))

De a vakációban a barátaim sokszor láttak szemüveg nélkülé és mások is.De nem foglalkoztak velem.Te nem tehetsz róla,hogy van..és ha kis ideig nem teszem fel akkor se néznek furán... 6.ban egyegy barátnőmnek az osztályban akkora melle volt..hogy csak na..De nekem a 70A akkor még nagy volt:) (év elején) . Pár hónap muúlva már jó volt a 70/A aztán észrevettem,hogy szorí és szük meg minden:))és most megyek 7.be és 70/B -nél tartok:) Szóval nyugi..nem csak te vagy ilyen helyzetben.Csak itt mások is el fogadják:P De nekem oldalbretonom van í Így csak 1-2 patti látszik..

13/L

2010. aug. 28. 07:24
 27/84 anonim ***** válasza:
Az vagyok , aki akélpet kérte..13/L
2010. aug. 28. 07:24
 28/84 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne, hogy valójában egy nagyon szép lány vagy, csak valamiért Te látod magad csúnyának! Általában azok a lányok, akik csúnyának mondják magukat, nagyon gyönyörűek! Az alapján amit leírtál magadról, egyáltalán nem vagy csúnya! Sőt! Fogadd el magad olyannak, amilyen vagy! Te úgy vagy szép és értékes, ahogy vagy!!!
2010. aug. 28. 07:32
 29/84 anonim ***** válasza:
85%

Szia! Az első, amit tehetsz magaddal: NE utáld magad! Tudod, hogy ez mennyire romboló? Nagyon negatív lesz tőle a kisugárzásod, és ez kihat majd a többi emberrel való viszonyodra is.

Szeresd magad! Tudom, nem könnyű, hiszen jelenleg totál elégedetlen vagy a testeddel. De minden problémádra van gyógyír, ezt most nem részletezem, mert előttem többen is írtak jó ötleteket. Még max annyi kiegészítésem lenne, hogy menj el az arcoddal bőrgyógyászhoz (ha nagyon durván pattanásos), az majd segít.

A hasadra pedig ajánlom (nevetni fogsz, lehet) a hulahoppkarikát! Nagyon szép alakja lesz tőle az embernek, ha naponta min. félórácskát karikázik. Csak ne műanyaggal, hanem fakarikával csináld.

A menstruáció miatt ne aggódj, valószínűleg későn érő típus vagy, de ezt a későbbi gyerekszülés szempontjából teljesen érdektelen. Volt egy barátnőm, akinek 15 évesen jött meg. Egy másik barátnőmnek 14 évesen, ő is későn ért, de neki pl. olyan mellei vannak... nagyon szexi lett huszonéves korára! :)

Szóval ezt csak azért írom, mert igenis van remény. Az ember ki fogja nőni a kamaszkori bumfordiságát. Nem tudom, mennyire igaz, amit írsz, hogy tényleg ilyen rossz-e a helyzet, de gyanítom, hogy te sokkal negatívabban látod magad, mint amilyen valóság.

Beszélj szerintem a szüleiddel (jó viszonyban vagytok?), hogy egy-két év múlva szeretnél kontaktlencsét viselni (ha tényleg ennyire utálod a szemüveged), én is asszem 15 évesen kezdtem el hordani és azóta is hordom. Anyukáddal beszélhetnél a kozmetikusról is (a szőrtelenítés miatt főleg, de arckezelésre is elmehetsz, bár sztem többet ér a bőrgyógyász).

Még egy utolsó megjegyzés: lehet, hogy most hátránynak érzed a vastag szájat, de elárulom, hogy később az tök szexi lesz ám! :)

Sok sikert kívánok Neked! 25/N

2010. aug. 28. 12:25
 30/84 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenkinek zöld kezet adtam! :) Mostantól nem borotválni fogom magam hanem gyantázni. Azt mondta apám hogy 8. év végén új szemüveget kapok de én akkor megmondom hogy inkább kontaktlencsét kérek. Nagyon unom már a szemüvegem már ovis korom óta szemüveges vagyok. :( A boltba fogok venni fogfehérítőt de nem volt rá pénzem. Jövőhéten viszont tesóm kap fizetést úgyhohgy megvesszük. Meg olyan izét is amivel képet lehet feltölteni telóról gépre. Majd csinálok egy képet a hasamról meg a combomról és majd meglátom mit szóltok hozzá.
2010. aug. 28. 17:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!