Mit csináljak? Utálom magam! L/14
szia!
én is éreztemmagam így
tiszta depis voltam sírtam meg minden
soha semmihez nem volt kedvem
de mostmár valahogy elmúlt:)
nem mindig tetszek magamnak
de végre elfogadtam magam valamennyire:)
tippek:fesd a szemed persze azért ne sok szemfestékkel
hajadat,tudom,h nem írtad de hátha segít ez is: vasald ki néha vagy göndörítsd attól függ,h mék áll jól és méket szereted
menyj fogorvoshoz és kérdezd meg,h nem kell esetleg fogszábálynzó éjjeli én is viselek
fog fehéritésre meg fogmosáskor rakj a fogkrémre szódabikarbónát
használj borotva helyett epilátort vagy krémet
és sportolj vagy tornázz ha sokat csinálod biztos segít
a többi meg változik hiszen most vagy fejlődésben:) pattanások el fognak múlni, az mindenkinek van ennyi idősen
és ha nősz az arcod is változik optikailag nem, fog látszani,h a szád vastag
szemüveg helyett meg hordhatnál kontakt lencsét
13/L
Kellene neked egy barátnő aki ha ilyeneket mondasz jól fejbevág...pesszimista...
Szóval,a legegyszerűbb megoldás ha elfogadod olyannak magad amilyen vagy.A pattanást kezeld ilyen tinitonikszerűséggel,az segít.Sportolj, hidd el,segít.Csak ne add fel,mert úgy tényleg semmi értelme.Midenkinek szőrös a lába és a karja.
És elmondanám hogy nekem nagyjából nem úgy van (úgy volt fél éve),hogy egyik mellem nagyobb mint a másik,hanem egyik volt másik nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!