Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? Utálom magam! L/14

Mit csináljak? Utálom magam! L/14

Figyelt kérdés
Nagy az orrom,pattanás van a homlokomon, túl kicsi a szemem, túl vastag a szám, formátlanok a fogaim, nem fehérek a fogaim,hájas, úszógumis k*rva nagy ronda hasam van, túl vastag a combom, szemüveges vagyok, rossz helyen vannak az anyajegyeim ráadásul szőrös a lábam meg a karom:hetente leborotválom és nem tart sokáig csak pár napig sima utána visszanő. "Ja, és olyan lapos vagyok elölről mint a lángos hátulról!,,
2010. aug. 27. 19:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:

szia!

én is éreztemmagam így

tiszta depis voltam sírtam meg minden

soha semmihez nem volt kedvem

de mostmár valahogy elmúlt:)

nem mindig tetszek magamnak

de végre elfogadtam magam valamennyire:)

tippek:fesd a szemed persze azért ne sok szemfestékkel

hajadat,tudom,h nem írtad de hátha segít ez is: vasald ki néha vagy göndörítsd attól függ,h mék áll jól és méket szereted

menyj fogorvoshoz és kérdezd meg,h nem kell esetleg fogszábálynzó éjjeli én is viselek

fog fehéritésre meg fogmosáskor rakj a fogkrémre szódabikarbónát

használj borotva helyett epilátort vagy krémet

és sportolj vagy tornázz ha sokat csinálod biztos segít

a többi meg változik hiszen most vagy fejlődésben:) pattanások el fognak múlni, az mindenkinek van ennyi idősen

és ha nősz az arcod is változik optikailag nem, fog látszani,h a szád vastag

szemüveg helyett meg hordhatnál kontakt lencsét

13/L

2010. aug. 28. 18:12
 32/84 anonim ***** válasza:
A 07:32-es vagyok. Tegyél fel bikinis képet, úgy egyszerűbb. Ne aggódj, biztos nagyon szép vagy!
2010. aug. 28. 18:15
 33/84 A kérdező kommentje:
Kb. olyan szép mint egy víziló. Ja, és igaz, a hajammal se vagyok megelégedve mert olyan semmilyen. Mindig csak lófarokba fogom és kész. Tiszta lapos tőle a fejem. :/
2010. aug. 28. 18:22
 34/84 A kérdező kommentje:
A bikinis kép nem fog menni mert nincs bikinim, csak egyrészes fürdőruhám abba meg nem látszik rendesen a hasam h mekkora.
2010. aug. 28. 18:23
 35/84 anonim ***** válasza:
Megint a 07:32-es vagyok. Ne becsüld le magad! Most már teljesen biztos vagyok benne, hogy nagyon gyönyörű vagy!!!
2010. aug. 28. 18:25
 36/84 anonim ***** válasza:
18:12-es voltam igaz elolvastad amit írtam?
2010. aug. 28. 18:35
 37/84 A kérdező kommentje:
Elolvastam a 18:12-est. :) Hullámosítani biztos nem fogom hullámos az magától is! Inkább vasalnám de akkor se tudom milyen frizurát csináljak magamnak. Reggel ha felkelek akkor nagyon hullámos főleg ha előző este hajat mostam. Mikor kifésülöm akkor szép sima csak a vége hullámzik egy kicsit. De napközben ha már kiment belőle a frissen fésültség akkor a vége szinte visszakunkorodik.
2010. aug. 28. 18:50
 38/84 anonim ***** válasza:
0%
nemtom, moss arcot, nemtom, nemtom, fogszabályzó, moss fogat, sportolj, sportolj, fuss, fél éves szem tréning/ kontakt lencse ,takard el, borotváld gyakrabban, Az utóbbi meg hogy a... ba illik össze az úszógumival? Kamuzni nem kell..
2010. aug. 29. 00:25
 39/84 A kérdező kommentje:
A 00:25-ös kommentelő válasza nagyon "hasznos,, volt! Semmi értelme nincs annak amit leírtál! Próbálj meg esetleg összefüggő mondatokat írni! Tudod mint ahogy alsóba tanultad!
2010. aug. 29. 13:31
 40/84 anonim ***** válasza:

Kellene neked egy barátnő aki ha ilyeneket mondasz jól fejbevág...pesszimista...

Szóval,a legegyszerűbb megoldás ha elfogadod olyannak magad amilyen vagy.A pattanást kezeld ilyen tinitonikszerűséggel,az segít.Sportolj, hidd el,segít.Csak ne add fel,mert úgy tényleg semmi értelme.Midenkinek szőrös a lába és a karja.

És elmondanám hogy nekem nagyjából nem úgy van (úgy volt fél éve),hogy egyik mellem nagyobb mint a másik,hanem egyik volt másik nem.

2010. aug. 29. 14:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!