Tényleg elkényesztetem a gyerekeimet? (14/L és 18/F)
Figyelt kérdés
Elég jó anyagi helyzetben vagyunk és ezért a gyerekek többet kapnak, mint az átlag korukbeli.
Mindketten kapnak havi 30000ft zsebpénzt. A lányomnak most vettünk egy saját lovat, a fiamnak van már jogsija motorra és autóra is és kapott egy saját motort és majd egy autót is akarunk neki venni. Megveszük nekik a márkás ruhákat, cipőket. A lányom kap jó minőségű sminket.
30.000 forint az semmi figyeljetek az ő környezetükben nem járkálhatnak kínai cuccokban... =/
Amúgy én is jó módú családba tartozom .nem kapok zsebpénzt de amit kérek megkapom.ja és annyi hogy nem járkálok kínaiba =/
13/F
2010. aug. 7. 23:11
82/100 anonim válasza:
havi 30e mit kezdenek azok annyival... O_o" nekem nincs is zsebpénzem X"D pedig a szüleim keresnek eleget :"D de azér gondolkozz már, havonta 30e... az egy év alatt 360ezer... saját ló a lánynak... jéééézusom O___O
2010. aug. 8. 04:11
83/100 anonim válasza:
fogaaaaadj örökbe *kutyaszem*
2010. aug. 8. 23:30
84/100 anonim válasza:
30000 ft zsebpénznek hát jól éltek.
2010. aug. 9. 11:29
85/100 anonim válasza:
kérdező,mivel foglalkozol?
2010. aug. 9. 21:09
86/100 anonim válasza:
Azt hiszem fodrász...
2010. aug. 9. 21:17
87/100 anonim válasza:
10/L vagyok és nekünk is szinte ilyen jó az anyagi helyzetünk... Rólam is mondják apáék h el vagyok kényeztetve... De ezt csak azért mert vett egy telót, aminek nincs kamerája és nem lehet bele memória kártyát tenni...
2010. aug. 23. 12:09
88/100 anonim válasza:
Nekem a férjem szülei állnak hasonlóan anyagilag, annyival még jobban, hogy már csak egy gyerekük nem repült ki otthonról. Ő (a férjem legkisebb húga) 17 éves, mégis minden iskolaszünetben egy szupermarket pékségében dolgozik, nem derrogál neki. A férjem is tizen egynéhány évesen keresett pénzt először (persze, hogy nem hivatalosan, de nyaranként dolgozott, és kapott érte pénzt). Én is így szeretném nevelni a gyerekeimet. Ha rá vagyunk utalva, ha nem, szeretném, ha dolgoznának a szabadidejükben (akár az apjuk mellett a munkahelyén).
2010. aug. 23. 16:09
89/100 A kérdező kommentje:
A fiam nyáron dolgozott önkétesként a kutyamenhelyen. A lányom meg rendszeresen segít a lovasklubban az istállók rendbetételével meg a lovak ápolásával. (Nem csak a sajátját ápolja)
Emellett itthon a fűnyírás teljes mértékben a fiam feladata és ezt a nagyszülőknél is megcsinálja. A lányom meg a takarításban segít.
2010. aug. 23. 16:38
90/100 anonim válasza:
na, de megtudhatom végre hogy mivel foglalkoztok?:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!