Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tényleg elkényesztetem a...

Tényleg elkényesztetem a gyerekeimet? (14/L és 18/F)

Figyelt kérdés

Elég jó anyagi helyzetben vagyunk és ezért a gyerekek többet kapnak, mint az átlag korukbeli.

Mindketten kapnak havi 30000ft zsebpénzt. A lányomnak most vettünk egy saját lovat, a fiamnak van már jogsija motorra és autóra is és kapott egy saját motort és majd egy autót is akarunk neki venni. Megveszük nekik a márkás ruhákat, cipőket. A lányom kap jó minőségű sminket.

2010. aug. 2. 13:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/100 anonim ***** válasza:
A nő fodrász..amúgy meg olvass vissza.
2010. aug. 23. 18:59
 92/100 A kérdező kommentje:
Mint már írtam, én fodrász vagyok és egy szalont üzemeltetek. A férjemnek asztalos műhelye van. Emellett néha zenélünk bálokban, mint mellékjövedelem forrás.
2010. aug. 24. 14:20
 93/100 anonim ***** válasza:
32%

30.000??????????????????????????

Az ok, hogy "kap jó minőségű...", de én 10.000nél többet nem adnék nekik. És különben is:

MI A FRANCNAK KELL SAJÁT LÓ?????????????????????????

Az jó, hogy a fiadnak van jogsija, az nem árt. De minek neki saját motor? Na mindegy, lehet, hogy velem van a baj, és én vagyok a "maradi"...

13/l

2010. aug. 31. 09:40
 94/100 Whip válasza:
szerintem jobb lenne ha maguk keresnék meg rá a pénzt nem ti magatok veszitek meg nekik... igy nem tanulják meg a sproloást és ha ti nem leszetek tudjanak mit csinálni a pénzel és ne költség el marhaságokra... csak arra amire szükségük van... mindaketten már mehetnek nyári munkára. szerintem max 2000ft is elég lenne nekik
2010. szept. 1. 19:37
 95/100 anonim ***** válasza:
:O hát ha megtehetitek...az jó dolog...am elmondom , h nekem kemény 1500. ft a zsebpénzem. 13/L
2010. okt. 10. 12:53
 96/100 anonim ***** válasza:
Én ennyi idősen semmit se kaptam..
2010. okt. 11. 00:03
 97/100 anonim ***** válasza:
Én hidd el nem sajnálom tőlük, de szerintem nekik lesz rosszabb, ha esetleg felnőtt korukban megszorulnak, és ahoz lesznek szokva, hogy mindent megkapnak. Gondolj bele: Esetleg kaja is alig lesz, és nekik lesz sokkal roszabb!
2010. okt. 23. 08:26
 98/100 anonim ***** válasza:
igen,elkényezteted őket.
2010. okt. 23. 13:49
 99/100 Izééékeh11 ***** válasza:

a volt pasimnak is van saját motora,és mégsincs elkényeztetve.emellett kocsit is vesz.és azt monta,hogy amig 18 lesz(most 15) addig gyűjtöget rá pénzt,javitgatja,stb,aztán 81 évesen jogsit is megszerzi.

egíébként mi nem vagyunk annyira hűdejó anyagi helyzetben,mert az apám táppénzen van mert eltört az egyik gerinccsigajája.szóval én nem kapok zsebpénzt,eddigse kaptam,bár eddig amig apám dolgozott,énis ha kértem valamit azt általában megkaptam.persze csakha nem olyan kva drága cuccról van szó :D ammeg szerintem ,ha a gyerekeid dolgoznak akor nincsenek elkényeztetve,én arra mondom hogy elkényeztetett,aki olyan mint pl Paris hilton : lószart se csinál egésznap,és felveszi a tv azt hogy ő lószart se csinál,és ebből kap egy csomó pénzt,plusz még azt a pénzt is megkapja amiért az apja éveken át megdolgozott.szóval kb ilyenekre mondanám hogy elkényeztetett :))

13/L

2011. jún. 4. 16:50
 100/100 anonim ***** válasza:
:( De jó nektek...én örülnék, ha ennyi pénzt kapnék. Ló...minden álmom, hogy legyen egy saját.:)) Én bevallom, irigy vagyok. Amúgy mi van veletek, Kedves Kérdező?:)
2012. okt. 16. 21:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!