Tényleg elkényesztetem a gyerekeimet? (14/L és 18/F)
Elég jó anyagi helyzetben vagyunk és ezért a gyerekek többet kapnak, mint az átlag korukbeli.
Mindketten kapnak havi 30000ft zsebpénzt. A lányomnak most vettünk egy saját lovat, a fiamnak van már jogsija motorra és autóra is és kapott egy saját motort és majd egy autót is akarunk neki venni. Megveszük nekik a márkás ruhákat, cipőket. A lányom kap jó minőségű sminket.
És tudod ebbe a legszörnyűbb az, hogy az emberek nagy része tisztességesen dolgozik 65 éves koráig, és mire megkapná a nyugdíjat meghal egy részük...
Idegeskedés meg a pénztelenség és a drágaság igencsak problémás...
De azért mondják takarékoskodjunk, meg minden. Ám a nyomorult vezetők ugye havi x milliót keresnek a semmiért...
Semmivel sem élünk másképp mint a középkorban. Csak akkor az emberek az ujjukon számoltak, manapság meg számítógépem...
A társadalmi különbségek igenis sajnos megvannak, de középrétegnek kéne az ország 80%-ellepni, míg a maradék 20 a nagyon gazdagoké, akik az ország és a nemzet érdekeik tartják szem előtt...
A nyomorréteg van túlsúlyban sajnos és a szegényebb réteg...
mit dolgoztok?? :O :D mert anyum annyit keres 1 hónapban, mint amennyit a gyerekeid kapnak havonta. szóval... saját lóról én csak álmodhatok, ugyanis istállót takarítok, és a leendő lovam is évek múlva lesz... dehát aki megteheti... :)
14/L
Havi 30000?:O Ilyenről nagyon álmodni se álmodhatok...
De nembaj villogjon csak itt azzal hogy maga ilyen k*rva gazdag. Remélem a gyerekei rájönnek hogy a pénz nem minden. Utálom a gazdag f*szfejeket. Én sose kapok szinte semmi pénzt, nemhogy ennyit... élek egyik napról a másikra. Nincsenek márkás ruháim, se jogsim... semmi ilyesmi.
De tudja mi boldogít? Hogy vannak barátaim. Akik jóban, rosszban mellettem állnak. Ilyenek mint én. A nap nagy részében kint vagyunk, elfoglaljuk magunkat. Városban lakom, csak leugrunk ide a parkba. Beszélgetünk, hülyéskedünk zenét hallgatunk. Valószínűleg nem lesz belőlünk nagy ember. De nem is vágyuk rá. Nem vágyunk gazdagságra. Szoktuk látni ahogy néha elhúz az úton egy márkás kocsi, elmegy előttünk pár újgazdag apuci és anyuci elkényeztet gyereke.... De nem érdekel minket. Mi már csak ilyenek vagyunk.
utolsó te mi a f@szról beszélsz?
látszik h gettópatkány vagy!
nem is azzal van bajom h átlagember,hanem azzal ahogy a kérdezővel eszél!mert szerintem nem volt olyan válasza a kérdezőek,amiben beképzelt lett volna,vagy felvágott vona azzal amilyük van!
és azért az első pármondata igen durvára sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!