Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tényleg elkényesztetem a...

Tényleg elkényesztetem a gyerekeimet? (14/L és 18/F)

Figyelt kérdés

Elég jó anyagi helyzetben vagyunk és ezért a gyerekek többet kapnak, mint az átlag korukbeli.

Mindketten kapnak havi 30000ft zsebpénzt. A lányomnak most vettünk egy saját lovat, a fiamnak van már jogsija motorra és autóra is és kapott egy saját motort és majd egy autót is akarunk neki venni. Megveszük nekik a márkás ruhákat, cipőket. A lányom kap jó minőségű sminket.

2010. aug. 2. 13:32
 41/100 anonim ***** válasza:
56%
dejó nektek.mit dolgoztok?
2010. aug. 2. 22:02
 42/100 anonim ***** válasza:
hát, én azt mondom, hogy örülj neki, hogy ennyi mindent tudsz biztosítani a gyerekeidnek. most vannak abban a korban, amikor minden érdekli őket, és sok mindenre van szükségük. ha nem nagyképű egoistákat nevelsz belőlük, akkor rendben van. baromira örülnék még havi 2000 ft-nak is, csak hogy tudjak venni magamnak legalább egy új pulcsit. de meg kell értenem,hogy nem vagyunk olyan helyzetben, hogy az a legfontosabb, hogy én mit akarok. szóval remélem nagyon szerencsésnek érzik magukat, hogy ennyi mindent megkapnak.
2010. aug. 2. 22:07
 43/100 anonim ***** válasza:
ngem jobban ledöbbentett az hogy valaki havi 2000 forintnak örülne, meg heti 500 forint. Én emlékszem gyerekként megkaptam a családi pótlékot, ami 2500 forint volt. És ez 20-25 éve volt. És akkoriban egy hotdog, amit imádtam került 16 forintba a skála előtt, amikor felvitték az árát, de általában 1 hét alatt lement 14 forintra. Ja meg egyszer nyertem 350 forintot és egy butikban vettem belőle 2 nadrágot. Döbbenetes komolyan, hogy mennyire nincs pénzük az embereknek. Mert elhiszem, hogy vannak családok, ahol 2000 forintot sem tudnának adni. Na megha adnának is , sem sokra lehet elkölteni. Hol van már a 14 forintos hotdog meg a kétszáz forintos nadrág?
2010. aug. 2. 22:49
 44/100 anonim ***** válasza:

És tudod ebbe a legszörnyűbb az, hogy az emberek nagy része tisztességesen dolgozik 65 éves koráig, és mire megkapná a nyugdíjat meghal egy részük...

Idegeskedés meg a pénztelenség és a drágaság igencsak problémás...

De azért mondják takarékoskodjunk, meg minden. Ám a nyomorult vezetők ugye havi x milliót keresnek a semmiért...

Semmivel sem élünk másképp mint a középkorban. Csak akkor az emberek az ujjukon számoltak, manapság meg számítógépem...

A társadalmi különbségek igenis sajnos megvannak, de középrétegnek kéne az ország 80%-ellepni, míg a maradék 20 a nagyon gazdagoké, akik az ország és a nemzet érdekeik tartják szem előtt...

A nyomorréteg van túlsúlyban sajnos és a szegényebb réteg...

2010. aug. 2. 22:58
 45/100 anonim válasza:
59%

mit dolgoztok?? :O :D mert anyum annyit keres 1 hónapban, mint amennyit a gyerekeid kapnak havonta. szóval... saját lóról én csak álmodhatok, ugyanis istállót takarítok, és a leendő lovam is évek múlva lesz... dehát aki megteheti... :)

14/L

2010. aug. 3. 03:45
 46/100 anonim ***** válasza:
52%
A gyerekek barátai is ennyi pénzt kapnak? Mert csak úgy működhet a közös szórakozás. 14 éves lány nyaral a barátnőivel??? Bár lehet, hogy pár kilométerre én is elengedném, de messzebb biztos nem. Nekem is kicsit kamu szagú kérdés. Ezt a 14/L és 18/F megjelölést én még csak kamaszoktól láttam itt. Az anyukák nem így szokták leírni.
2010. aug. 3. 07:49
 47/100 anonim válasza:
65%

Havi 30000?:O Ilyenről nagyon álmodni se álmodhatok...

De nembaj villogjon csak itt azzal hogy maga ilyen k*rva gazdag. Remélem a gyerekei rájönnek hogy a pénz nem minden. Utálom a gazdag f*szfejeket. Én sose kapok szinte semmi pénzt, nemhogy ennyit... élek egyik napról a másikra. Nincsenek márkás ruháim, se jogsim... semmi ilyesmi.

De tudja mi boldogít? Hogy vannak barátaim. Akik jóban, rosszban mellettem állnak. Ilyenek mint én. A nap nagy részében kint vagyunk, elfoglaljuk magunkat. Városban lakom, csak leugrunk ide a parkba. Beszélgetünk, hülyéskedünk zenét hallgatunk. Valószínűleg nem lesz belőlünk nagy ember. De nem is vágyuk rá. Nem vágyunk gazdagságra. Szoktuk látni ahogy néha elhúz az úton egy márkás kocsi, elmegy előttünk pár újgazdag apuci és anyuci elkényeztet gyereke.... De nem érdekel minket. Mi már csak ilyenek vagyunk.

2010. aug. 3. 14:12
 48/100 anonim ***** válasza:
37%

utolsó te mi a f@szról beszélsz?

látszik h gettópatkány vagy!

2010. aug. 3. 14:14
 49/100 anonim ***** válasza:
53%
már bocsi,de ezt én inkább rád mondanám...ő csak egy átlag ember egy átlag élettel...
2010. aug. 3. 14:21
 50/100 anonim ***** válasza:
100%

nem is azzal van bajom h átlagember,hanem azzal ahogy a kérdezővel eszél!mert szerintem nem volt olyan válasza a kérdezőek,amiben beképzelt lett volna,vagy felvágott vona azzal amilyük van!

és azért az első pármondata igen durvára sikerült!

2010. aug. 3. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!