A GYET-en lévő anyukákról miért gondolják azt, hogy lusták, ingyenélők, kiszolgáltatottak, felelőtlenek és még sorolhatnám?
3 gyermekem van, jelenleg a legkisebbel vagyok itthon Gyesen, ő 2,5 éves, szeptembertől meg oviba. Tervezem, hogy itton maradok GYET-en utána is. Sokat olvasgattam a témában, és teljesen megdöbbentet az a fajta rosszindulat és ellenségeskedés amit a Gyet-en lévő anyukák kapnak.
Miért van, hogy a többség szerint ez ennyire rossz? Miben különbözik egy Gyet-en lévő egy Gyes-en lévőtől? mármint megítélésben?
Köszönöm
hagyjad, felesleges vele vitázni.
agyhalott szegény. tudod semmi inger nem éri.
amúgy mennyire jó anyuka, ha reggel 7 óta itt osztja az észt? hát ki neveli a pulyákat? :D
Miért nem mész, már nem vacsiztatni kéne a gyerkeket? nem tudsz elszakdni ettől a témától, már van 5 kommnetet küldtél, amikor azt mondtad, h mész, akkor menjél. A részlegvezető szóban benne van a vezető, és aki vezető, az vezető besoztásban dolgozik.
a 8 tól 4 ig, az 8 óra, de hol az ebédszünet? vagy Te azt is ledolgozhatod olyan jó beosztásban vagy? Én úgy tudom, h csak kollektív szerződéssel lehet erről lemondani, de nem szokrák szeretni a cégek, de akkor neked ezek szerint ebben is nagy mázlid van.
Egy gyermekteln aztán meg tényleg nem tudom mire veri itt magát.
Jó, nem csak értelmezni, de olvasni sem tudsz.. írtam hogy van az ebédszünetem..olvasd vissza. És a gyerekeim esznek egyedül is.
Akkor most már értem, szóval azért háborodsz fel ennyire, mert elégedetlen vagy az ingerszegény környezeteddel:-)
És vezető és vezető között van különbség. Látom nem sikerült utánanézni, tehát megpróbálom egyszerűen elmagyarázni.
Vezető beosztás: Komoly felelősséggel rendelkező egyén, aki általában egy egész céget, vállalatot irányít, több részleg tartozik az irányítása alá.
részlegvezető: eggyel magasabb végzettséggel rendelkezik mint a többi, azon a részlegen dolgozó ember, de nem parancsolgat senkinek, annyi pluszt csinál, hogy ha kétes ügy van, akkor átnézi mielőtt engedné kifutni. Ennyi. nem vagyok vezető beosztásban, ismétlem. Nem parancsolok senkinek, nincs konkrét hatalom a kezemben, csak ha szükséges, a valódi vezető beosztásban dolgozó főnököm engedélyével felülvizsgálhatom az adott esetet, és szükség esetén módosíthatom.
És mielőtt belekötnél, nálunk így van. Direkt nem használtam szakszavakat. De elég ha annyit mondok, hogy mi intézzük a családi pótlékokat, egyszeri anyasági igényléseket elbírálását stb.
Látom nem tudsz még mindig elszakadni.
Mint már vagy 3 szor leírtam, ha tegyük fel így is van, amit leírtál, akkor is kivételesen SZERENCSÉS helyzetben vagy, persze lehet, most erre azt írni, h költözzünk vidékre mi is, így minden közel lesz, vagy keressen az én férjem is olyan melót, ami 3 ig tart, vagy ehessem meg a kajámat az íróasztal felett munkaidőben én is, de azért ez a többségnem lássuk be ne adatik meg.
Nem érzem korrektnek, h ha tényleg ilyen jó helyzetben vagy, oszd az észt, azoknak akik nem ilyen szerencsések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!