A GYET-en lévő anyukákról miért gondolják azt, hogy lusták, ingyenélők, kiszolgáltatottak, felelőtlenek és még sorolhatnám?
Figyelt kérdés
3 gyermekem van, jelenleg a legkisebbel vagyok itthon Gyesen, ő 2,5 éves, szeptembertől meg oviba. Tervezem, hogy itton maradok GYET-en utána is. Sokat olvasgattam a témában, és teljesen megdöbbentet az a fajta rosszindulat és ellenségeskedés amit a Gyet-en lévő anyukák kapnak.
Miért van, hogy a többség szerint ez ennyire rossz? Miben különbözik egy Gyet-en lévő egy Gyes-en lévőtől? mármint megítélésben?
Köszönöm
2017. ápr. 24. 07:06
31/100 A kérdező kommentje:
és meg is van a kulcsa az "tökéletes" életeteknek, 3 kor és 4 kor végeztek MINDKETTEN, ennyi. Csatlakozom az utolsóhoz, addig örülj, míg ilyen jó a sorod.
2017. ápr. 24. 17:44
32/100 A kérdező kommentje:
másik kulcs: NAGYSZÜLŐK
2017. ápr. 24. 17:45
33/100 anonim válasza:
juj szégyeldd magad anyuka és apuka, akik 3-4kor végeztek a munkában és vezető beosztásban is van egy NŐ!! biztos a nunája miatt, nem azért mert tanult, küzdött és nem elégdett meg a portörléssel! inkább nagy gratula neki, hogy ilyen! ja és utáljuk a nagyszülőket is! pfúúúúúj!
34/100 A kérdező kommentje:
Következő kulcs: gondolom egy köpésre van a munkahelyedtől az otthonod, valamit az ovi, suli is. ez sem mindegy.
2017. ápr. 24. 17:47
35/100 A kérdező kommentje:
nem egy barátnőm, ismersöm dolgozik multinál vezető beosztásban és egyik sem tud 4 kor eljönni. Szóval nekem itt sántit a sztori, pluszba, le sem dolgozza a 8 órát, mert a leírása alapján, 8 ra megy és 4 kor jön. hol az ebédszünet? vagy részmunkaidőben részlegvezeztő valaki? Nekem több ponton is ferde a sztori...
2017. ápr. 24. 17:51
37/100 A kérdező kommentje:
Te meg buta, ha elhiszed, h vezetőbeosztásban valaki 4 kor végez, úgy hogy nem dolgozik napi 8 órát sem ....
2017. ápr. 24. 17:53
38/100 A kérdező kommentje:
csak gondolkozzatok már egy kicsit...
2017. ápr. 24. 17:54
39/100 A kérdező kommentje:
ja és fél 5 kor már nyomja a gyk-t, 4 gyerek mellett, meló után, persze én meg a Dalai Láma vagyok..., pláne ilyen nagymonologokkal...
2017. ápr. 24. 17:57
40/100 A kérdező kommentje:
DE: tételezzük fel, h még el is hiszem a sztorit (amúgy nem), adott két szülő, akik mindketten nagyon korán végeznek, (3 és 4 órakor) egy köpésre lévő munkahely otthontól, ovodától, iskolától, vezető beosztás, még a 8 ledolgozott óra sincs meg, plusz nagyszülői segítség.
2017. ápr. 24. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!