Gyesből, gyedből vonnak le gyerektartást? Lehet elidegenedésre hivatkozni?
Tegnap reagáltam már egyszer, ma megint megteszem, mert nem tudom felfogni, hogy lehet valaki ilyen "anya".
Így fogalmazni, hogy kidobni a 40ezret az ablakon, ez felháborító, a gyerekeidről van szó.
Ha én lettem volna ebben a helyzetben, ha egy forintom se lett volna se hagytam volna a gyerekeket az apánál, egy gyereknek az anyjánál a helye, bármennyire nem így gondolod ezt.
Minden tiszteletem az apáé, tele van a világ olyan apukákkal, akik félévente látogatják a gyereküket és 5ezer forint gyerektartást fizetnek, ez a férfi pedig olyan gyereket nevel, aki nem is az övé!!!!!!!
Le a kalappal előtte.
Neked nem való még egy gyerek!!!! ha elhagy ez a párod is, akkor majd a kislányt is nála hagyod, mondván hogy neked nem lenne miből eltartani?
Hogy képzelted ezt? Sajnálom a gyerekeket, hogy így kell felnőniük és elszomorító, hogy vannak párok, akik 5-10 próbálkoznak a babáért, és mindig az olyanoknak jut a lehetőség, akik így viselkednek.
Hogy lehet ez?
Ne akard megúszni a gyerektartást,mert ahogy fogalmaztál, hogy kidobod ezzel a pénzt, nem kidobod, hanem a gyerekeidnek adod, tök mindegy, hogy az apának mennyi fizetése van, neked akkor is kötelességed ezt a pénzt kifizetni.
Teljesen le vagyok döbbenve, képtelen lennék elhagyni a gyerekeimet, fel nem tudom ezt fogni.
Főleg így, ha az apa ilyen rendes és mintaapa, ha elmegyek a gyerekekkel biztosan nem hagyta volna, hogy éhen haljunk.
miért nem vitted a szüleidhez, ahol most laksz?
túl kényelmetlen lett volna?
szegény kislány :(
kívánom neki a legjobbakat.
te meg majd ne csodálkozz,ha később, amikor már segítségre szorulsz és beteg leszel, senki nem lesz melletted, még a saját gyerekeid sem. ennél nagyobb kudarc nincs a világon.
az anyák szégyene vagy.
de mondhat bármit az ember, úgy néztem neked az egyik füleden be, másikon ki.
ez is elárulja milyen ember vagy igazából.
Nem én hagytam el őket! Az apjuk akart válni, nekem jó volt úgy ahogy, még ha nem is voltunk olyan boldogok együtt, de nem én túrtam fel a családi életünket!!!
Nem magyarázom el azt még egyszer, hogy miért nem vittem el őket. Szerintem attól nem jobb anya valaki, hogy rosszabb körülmények közé viszi a gyerekeit, akkor is ha nem akarnak menni. Meg amúgy sem, a volt férjemnél sincsenek rossz helyen! Attól hogy úgy szokás valami miatt, hogy az anyánál maradjanak a gyerekek attól még az apa is ugyanolyan szülő. Nyugodtan vállalhatja a gyerekeket, ha megteheti, JOBB ott a gyerekeknek. Miért kellett volna nekik is nyomorogni?????
a barátnőm egy szobában lakik a két gyerekével, sőt, egy ágyban alszanak mert másképp nem lehetett megoldani, az anya szüleihez.
az apa a szülőkhöz visszaköltözött, 4 szobás lakásba, ahol két szoba üres, az anyának mégsem fordult meg egy pillanatra sem a fejében, hogy ne ő nevelje őket!!!!!
ezek csak kifogások. de te soha nem fogod belátni ezt és tükörbe nézve kimondani: magára hagytam két gyereket, akiknek szüksége lett volna rám.
ez a kislány is erre a sorsra fog jutni, amint tönkremegy a kapcsolatod a mostani élettársaddal.
majd otthagyod neki és elmondhatod hogy három gyerekből hármat elhagytál és nyafogsz hogy meg akarod úszni a gyerektartást.
szégyen vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!