Gyesből, gyedből vonnak le gyerektartást? Lehet elidegenedésre hivatkozni?
Nem tudom ki mit írt neked. Nekem is van 2 gyerekem. A nagy fiam nagyon apás, ő az első férjemtől van. A lányom is nagyon apás ő a második férjemtől van. Amikor mi váltunk a fiam az apjához akart menni, mert ott maradt volna minden a régiben. A suli, barátok, a saját szobája. Fájó szívvel de beleegyeztem. De én minden hétvégén mentem érte, és minden iskolai szünet felét nálam töltötte. Nálunk is a volt férj ellenem akarta nevelni a fiamat, de én nem engedtem. A fiam 2 évig élt az apjával. Amikor Szakközépiskolába ment úgy döntött velem akar élni. Most velem él és az apja látogatja mindig.
Szóval az hogy a fiaid nem szeretnek, nagy részben a te hibád is. Hiába nevelte ellened őket, ha te mész, és erősködsz hogy márpedig elmennek hozzád és megeszik a tortát amit sütöttél szülinapra vagy márpedig elmegyünk moziba akkor idővel a fiúk is rádöbbentek volna hogy az apjuk nem mond igazat. De így hogy nem foglalkoztál velük, végül is elérted azt hogy a fiúk teljes mértékben igazat adjanak az apjuknak.. Igazuk van, sosem cáfoltad meg..
De tudom nem ez a kérdés.. A válasz annyi, hogy menj be a bíróságra és kérj új gyerektartási elbírálást. Valószínű hogy kevesebbet kell majd fizetned, de fizetned biztos kell.
A nem törődés nem elég az elidegenedésre.. Neked is küzdened kellett volna hogy részt vegyenek az életedben..
" ost ugyan olyan férfi mellett vagyok aki szeret, de a gyerekek nélkül."
hallottad már azt hogy
" teheted a borjával válaszd??"
Milyen férfi az aki szerelmet vall, kellesz neki de a gyerekeid nem kellenek?? És azt hiszed ez az ember szeret téged????
Nem vagy okos.... vagyis inkább azt mondom hogy téged sem az eszedért szeretnek (ha szeretnek)
és most mi lesz a harmadikkal?? Ha ő sem fog kelleni neki? Hiszen a csecsemő sírni fog ha kell ha nem.. Állandóan bekakil, bepisil majd, éjszaka fel fog ébreszteni.. Mi van ha te kellesz neki de a lányod nem??? Őt kinek adod???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!