Gyesből, gyedből vonnak le gyerektartást? Lehet elidegenedésre hivatkozni?
nincs az az isten, hogy én lemondjak a gyerekeimről, még akkor sem, ha nincs hova mennem.
mellesleg hány évesek a gyerekek?
ha jól gondolom, akkor most a harmadik férfitől fogod szülni a gyereket, akik közül kettőt elhagytál?
gondold át,hogy kell - e neked ez a gyerek, mert bármennyire is úgy csinálsz, a gyerek nem egy játék, amit ha megunsz, újat veszel, vagy másnak adod.
sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de én is sajnálom a következő babát.
mennyi ideje vagytok együtt?
Hát igen; nevel két gyereket, akik közül az egyik nem is az övé. Tényleg egy piszkos szemétláda lehet.
Ellentétben veled, aki a 3. gyerekét várja a 3. férfitől. Ráadásul most sem az foglalkoztat, hogy hozd rendbe a kapcsolatotokat, hanem hogy költeni se kelljen rájuk.
Őszintén: minek neked gyerek?
Már nagyok, 15 és 12 évesek, plusz fiúk talán ezért nem tudunk egymással mit kezdeni. A kicsi lány lesz. Nem kell őt sajnálni! Egyszerűen az előző házasságom nem jött be, ellenem voltak nevelve a gyerekek és így tudtam kiszállni belőle sajnos, hogy ők inkább az apjukat választották.
Az élettársammal már régóta együtt vagyunk, a válás óta, 4 éve, csak még most tudtunk összeköltözni tavaly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!