Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Gyesből, gyedből vonnak le...

Gyesből, gyedből vonnak le gyerektartást? Lehet elidegenedésre hivatkozni?

Figyelt kérdés
Van két fiam, akiket az első férjem nevel. Úgy lett meghatározva hogy 40 ezret fizetek fixen (ebbe muszáj voltam belemenni, mert a nagyobbik nem az ő fia, így rá nem járt volna gyerektartás a voltférjemnek, és csak így ment bele, hogy nála maradjon ő is) Én próbáltam elhozni őket, de nagyon apásak voltak, plusz lakásom sem volt,szüleimhez költöztem. Most van egy élettársam, babát várok, abból nem fogom tudni fizetni a 40 ezret különben nem marad a babára. Amúgy a volt férjem egyedül is el tudná őket tartani. A fiúkat nem nagyon engedi hozzám, illetve szerintem nagyon ellenem vannak nevelve, így már olyan sok mindent nem is tudunk egymással kezdeni, úgy érzem nem szeretnek, illetve ők is sokat változtak, én sem nagyon ismerem őket. Lehet elidegenedésre hivatkozva megszüntetni a gyerektartás fizetését akár örökre?

2013. ápr. 9. 21:20
 11/94 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mindig mas a hibas.....
2013. ápr. 9. 21:41
 12/94 A kérdező kommentje:
Az élettársam normális, úgyhogy nem fog megismétlődni, hogy ellenem neveli őket!! És még egyszer nem idegen a nagyobbik számára a volt férjem, csak éppen nem a biológiai apja. Nem azért írtam oda hogy ezen lovagoljatok, hanem hogy azért mert emiatt fix az összeg, nem százalékos!!
2013. ápr. 9. 21:41
 13/94 anonim ***** válasza:
96%
Elmész bíróságra és kéred a gyerektartás szabályozást, ha a nagyot nem neveli tovább akkor te szépen magadhoz veszed és neveled te. Mi van a nagy Apjával az nem fizet gyerektartás? Ha jogilag nálad van a nagy elhelyezve akkor kell, és kutya kötelességed azt oda adni annak aki tényleg neveli.
2013. ápr. 9. 21:42
 14/94 anonim ***** válasza:
100%
Az exed is normalis volt, gondolom azert szultel neki gyereket, nem?
2013. ápr. 9. 21:42
 15/94 anonim ***** válasza:
100%
Szép kis anya.... Attól még, hogy a gyerekek apásak a láthatáson csak kibírnának... Bár, jobb, hogy nem mennek hozzád.
2013. ápr. 9. 21:44
 16/94 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hol a rendes apja, de ez a része nem is érdekel, nem is magyar, hanem szlovák. De nem félek attól, hogy a volt férjem nem nevelné, mert mindig is nevelte, ez legalább egy jó tulajdonsága hogy nem tesz közöttük különbséget.
2013. ápr. 9. 21:44
 17/94 anonim ***** válasza:
100%

nincs az az isten, hogy én lemondjak a gyerekeimről, még akkor sem, ha nincs hova mennem.

mellesleg hány évesek a gyerekek?

ha jól gondolom, akkor most a harmadik férfitől fogod szülni a gyereket, akik közül kettőt elhagytál?

gondold át,hogy kell - e neked ez a gyerek, mert bármennyire is úgy csinálsz, a gyerek nem egy játék, amit ha megunsz, újat veszel, vagy másnak adod.

sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de én is sajnálom a következő babát.

mennyi ideje vagytok együtt?

2013. ápr. 9. 21:45
 18/94 A kérdező kommentje:
Akkor azt hittem normális, de korán lett közös gyerekünk, mert becsúszott, és nem tudtam kiismerni rendesen sajnos. Utána változott meg, hogy lett a gyerek és nem hagyott élni az okoskodásával. Az élettársamnál már nem követtem el ezt a hibát.
2013. ápr. 9. 21:47
 19/94 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen; nevel két gyereket, akik közül az egyik nem is az övé. Tényleg egy piszkos szemétláda lehet.

Ellentétben veled, aki a 3. gyerekét várja a 3. férfitől. Ráadásul most sem az foglalkoztat, hogy hozd rendbe a kapcsolatotokat, hanem hogy költeni se kelljen rájuk.

Őszintén: minek neked gyerek?

2013. ápr. 9. 21:48
 20/94 A kérdező kommentje:

Már nagyok, 15 és 12 évesek, plusz fiúk talán ezért nem tudunk egymással mit kezdeni. A kicsi lány lesz. Nem kell őt sajnálni! Egyszerűen az előző házasságom nem jött be, ellenem voltak nevelve a gyerekek és így tudtam kiszállni belőle sajnos, hogy ők inkább az apjukat választották.

Az élettársammal már régóta együtt vagyunk, a válás óta, 4 éve, csak még most tudtunk összeköltözni tavaly.

2013. ápr. 9. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!