Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Gyesből, gyedből vonnak le...

Gyesből, gyedből vonnak le gyerektartást? Lehet elidegenedésre hivatkozni?

Figyelt kérdés
Van két fiam, akiket az első férjem nevel. Úgy lett meghatározva hogy 40 ezret fizetek fixen (ebbe muszáj voltam belemenni, mert a nagyobbik nem az ő fia, így rá nem járt volna gyerektartás a voltférjemnek, és csak így ment bele, hogy nála maradjon ő is) Én próbáltam elhozni őket, de nagyon apásak voltak, plusz lakásom sem volt,szüleimhez költöztem. Most van egy élettársam, babát várok, abból nem fogom tudni fizetni a 40 ezret különben nem marad a babára. Amúgy a volt férjem egyedül is el tudná őket tartani. A fiúkat nem nagyon engedi hozzám, illetve szerintem nagyon ellenem vannak nevelve, így már olyan sok mindent nem is tudunk egymással kezdeni, úgy érzem nem szeretnek, illetve ők is sokat változtak, én sem nagyon ismerem őket. Lehet elidegenedésre hivatkozva megszüntetni a gyerektartás fizetését akár örökre?

2013. ápr. 9. 21:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/94 anonim ***** válasza:

Jó szerintem meg egy anyának is annak kellene a legfontosabbnak lenni a gyerekeinek mi legjobb nem neki.

Komolyan itt az apák többségét úgy kezelitek mintha valami másodrangú szülő lenne.

2013. ápr. 10. 19:44
 92/94 anonim ***** válasza:
tudod még a törvény is ugy szól "kizárolag anyagi indok miatt nem lehet elvenni gyermeket sem apátol sem anyátol"attol mert valaki szerényebb körülmények közt él még lehet jo anya vagy apa
2013. ápr. 10. 19:46
 93/94 anonim ***** válasza:
57%
egyébként meg minden tiszteletem ezé az apáé.de a 2dolog nem függ össze
2013. ápr. 10. 19:48
 94/94 anonim válasza:
Szerintem örülj neki hogy vállalta az idegen gyermek nevelését máskülönben ki tudja hová került volna. Bocsika amit fogok irni senkit nem akarok megbántani de 3 fiu gyermekem van és ha a gyerekek nem az anyjukat válasszák ot már gond van. Nem értem miért nem lehet haroclni saját gyermekért.
2014. jan. 14. 14:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!