Gyesből, gyedből vonnak le gyerektartást? Lehet elidegenedésre hivatkozni?
Ha férfi fizet gyerektartás, akkor egyre kevés a 100.
De ha a nő, akkor kettőre sok a 40. Érdekes...
Ilyen marhaságokra hivatkozva, pedig nem lehet megszünteti a kötelezettségeidet feléjük.
?
Ha a gyerekek apásak is voltak a bíróságon ha ragaszkodsz hozzá nálad lehettek volna a gyerekek. Te nem szereted azokat a gyerekeket szerintem.
Mi a francnak szülsz még egyet?
Őt is el akarod dobni?
Egyébként kérd a tartásdíj csökkentését a bíróságon átmenetileg 2 évre.
Most már tudtál venni lakást?
Tényleg könnyebb szülni még egyet....
Attól még, hogy ő lány lesz, te nem leszel jobb anya. Ráadásul a lányok többsége nagyon apás.
Hány éves vagy?
De ha az apjukkal akartak maradni, akkor miért erőszakoltam volna rájuk magamat, annak mi értelme szerinted?? Én szeretem őket, mert csak a gyerekeim akárhogy is így viszonyulnak hozzám. Ne vádolj azzal, hogy nem szeretem őket.
És igen, most már van hol laknunk. És szerettünk volna babát, neki nincs, én pedig szeretnék tisztalappal kezdeni.
De majd jobban figyelek arra, hogy többet legyen velem és engem szeressen. A volt férjem sajnos sokszor elvitte magával őket még a házasság alatt is, mondván én nem foglalkozok velük. Pedig erről nem volt szó, csak így állított be mindenki előtt.
A korom nem tudom miért fontos. 35 vagyok. Szóval ezért is kell most már szülnöm, mert kifutok az időből.
És a gyesből mennyit vonnak le?
Az elidegenedés akkor mire jó? az csak 18 év felett érvényes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!