Névválasztás: Agrippína, Damajanti, Frangipáni, Hieronima, Jokébed, Küllikki, Markéta, Poppea, Szaraszvati, Tertullia, Uljána vagy Vrindávani?
Mind anyakönyvvezető lánynév.
Beszólásokat nem kérek, azért mert nem olyan elterjedtek, még ugyanúgy jó hangzásúak. Külföldön egy Csenge vagy egy Réka is ugyanennyire szokatlan.
Boróka, amit felhozott az egyik válaszoló tetszetős. Inkább arra kéne rámenned, hogy milyen magyar nevek vannak amik ezekre hasonlítanak.
mondjuk:
Frangipáni - Friderika , Fruzsina
Küllikki - Kamilla , Krisztina , Kornélia
Tertullia - Titanilla , Teodóra , Tulipán
Csak tudnám, mit eszik a férjed ezen a Küllikkin... :D Évekkel ezelőtt én is felfedeztem, én akkor nagyon jót röhögtem rajta, de álmomban nem gondoltam volna, hogy valakinek ez tetszik (a finneket leszámítva).
Egyébként tényleg nagyon sok szép virágnév van, ami női névként is használatos, én is onnan válogatnék. Pl. Hajnalka, Kamilla, Boglárka, Boróka, Bíborka, Kála, Viola, Ibolya, Dália, Hóvirág, Nárcisz, Verbéna, vagy a legkézenfekvőbb: Virág.
Grace Boróka nem lenne különösebben rossz, de azért mondd el neki, hogy a boróka az a gin nevű szeszesital alapanyaga.
Talán meggondolja magát.
mi nem tartunk még ott sajnos...de nagyon tetszenek a ritka nevek,Többek között:
lány nevek: Küllikki,Miett,Leila,Luca,Linett,Lorina,Anelma,Ninett,Ariell
a,Beneditta,Bíboranna,mili,Latinka
fiú nevek: Izidor,Benett,Diegó,Celesztin,Rodrigó,Lándor,Flórián,Kriszti
án,Borisz,Marcell,Miron,Lionel,Frederik
neked melyek tetszenek esetleg ezek közül? nekem a felsoroltjaid közül a Hieronima tetszik még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!