Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Névválasztás: Agrippína,...

Névválasztás: Agrippína, Damajanti, Frangipáni, Hieronima, Jokébed, Küllikki, Markéta, Poppea, Szaraszvati, Tertullia, Uljána vagy Vrindávani?

Figyelt kérdés

Mind anyakönyvvezető lánynév.

Beszólásokat nem kérek, azért mert nem olyan elterjedtek, még ugyanúgy jó hangzásúak. Külföldön egy Csenge vagy egy Réka is ugyanennyire szokatlan.

2016. aug. 5. 12:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
52%
Ezek nem magyar nevek. Ha jól értettem ezek az ocsmányságok lettek kiírva magyar listából. Kötve hiszem. Külföldön is lehet normális nevet adni. Ezek közül egyik sem az. Nekem biztos nem jó hangzásúak. Nevetségesek. Szerintem nem vagyok vele egyedül. Sok normális nemzetközi név van. A Réka pedig rossz példa volt. Egyik húgom az és több országban is imádják a nevét. Osztályban és utcán is mondják milyen szép.
2016. aug. 6. 20:12
 62/76 anonim ***** válasza:
63%
A Küllikki biztos nem ősnagyar név. Ez finn borzadály ránézésre is.
2016. aug. 6. 20:15
 63/76 anonim ***** válasza:

Boróka, amit felhozott az egyik válaszoló tetszetős. Inkább arra kéne rámenned, hogy milyen magyar nevek vannak amik ezekre hasonlítanak.

mondjuk:

Frangipáni - Friderika , Fruzsina

Küllikki - Kamilla , Krisztina , Kornélia

Tertullia - Titanilla , Teodóra , Tulipán

2016. aug. 6. 20:59
 64/76 anonim ***** válasza:
Egyre inkább kamunak gondolom ezt a kérdést....
2016. aug. 7. 01:40
 65/76 A kérdező kommentje:
Ha kamunak gondolod, akkor ne segíts.
2016. aug. 7. 08:38
 66/76 anonim ***** válasza:

Csak tudnám, mit eszik a férjed ezen a Küllikkin... :D Évekkel ezelőtt én is felfedeztem, én akkor nagyon jót röhögtem rajta, de álmomban nem gondoltam volna, hogy valakinek ez tetszik (a finneket leszámítva).

Egyébként tényleg nagyon sok szép virágnév van, ami női névként is használatos, én is onnan válogatnék. Pl. Hajnalka, Kamilla, Boglárka, Boróka, Bíborka, Kála, Viola, Ibolya, Dália, Hóvirág, Nárcisz, Verbéna, vagy a legkézenfekvőbb: Virág.

2016. aug. 7. 10:37
 67/76 A kérdező kommentje:
Igen, már felsoroltam neki az összeset. Azt mondta, csak a Boróka tetszik neki.
2016. aug. 7. 11:18
 68/76 anonim ***** válasza:

Grace Boróka nem lenne különösebben rossz, de azért mondd el neki, hogy a boróka az a gin nevű szeszesital alapanyaga.

Talán meggondolja magát.

2016. aug. 7. 11:52
 69/76 anonim ***** válasza:

mi nem tartunk még ott sajnos...de nagyon tetszenek a ritka nevek,Többek között:

lány nevek: Küllikki,Miett,Leila,Luca,Linett,Lorina,Anelma,Ninett,Ariell

a,Beneditta,Bíboranna,mili,Latinka

fiú nevek: Izidor,Benett,Diegó,Celesztin,Rodrigó,Lándor,Flórián,Kriszti

án,Borisz,Marcell,Miron,Lionel,Frederik

neked melyek tetszenek esetleg ezek közül? nekem a felsoroltjaid közül a Hieronima tetszik még

2016. aug. 16. 21:07
 70/76 anonim válasza:
Ezek közül akkor a Küllikki meg a Poppea de szerintem simán a Grace is jó lenne
2017. ápr. 26. 19:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!