Szmelka kérdése:
24 hetes kismama vagyok, aki bajban van a nevekkel. Kislányom lesz de még nem találtuk meg az igazit. A vezetéknév Angyal. Valami rövid nevet szeretnénk, mondanátok néhányat?
Figyelt kérdés
2016. júl. 6. 11:14
4/13 anonim válasza:
Vera
Réka
Sára
Nóra
Dóra
Luca
Róza
Zita
5/13 anonim válasza:
Szia !
gratulálok Neked :)))
Azt nem írtad, hogy milyen jellegű névre gondoltál ?
Magyar névre? mennyire gyakorira ?
Pl.
Angyal Nádin
Angyal Hanna
Angyal Abigél
Angyal Dóra
6/13 anonim válasza:
Bocsi,hogy nem a kérdésre válaszolok,de gyönyörű ez a vezetéknév,biztos nagyon édes kislány lesz.Hozzápasszoló nevet sajnos nem tudok,de biztos nem A betűs nevet adnék.A Z betűsek nekem tetszenének hozzá és különlegesebb nevet adnék,modernebbet,nem ilyen Adrienn,Borbála stb.de ez attól is függ hogy neked milyen nevek tetszenek.Az Angyal Zoé szerintem nagyon szép,de a Zéliával is.
7/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok(már amennyiben nem írtak még utánam),és most néztem az előző válaszokat,beugrott pár név.
Angyal Zea
Angyal Nadin
Angyal Milla
Angyal Olívia ez nem nagyon modern de szép nagyon
És én is gratulalálok!
Az voltam akinek nagyon tetszik a vezetêknevetek.
9/13 anonim válasza:
Inez vagy Ingrid! És persze Hanna
10/13 anonim válasza:
Volt Angyal Anna nevű osztálytársam. mindig imádtam a nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!