S-re végződő vezetéknév után adnátok a Nándor nevet? Nem fogják mindig Sándornak érteni a nevét?
Figyelt kérdés
2016. jún. 17. 21:07
1/9 anonim válasza:
Szerintem nem. Nyugodtan nevezd Nándornak.
2/9 anonim válasza:
Pl.Sás Nándor.Kicsit se Sándor,szerintem.
4/9 anonim válasza:
Én más néven gondolkodnék.pedig szép a Nándor.
6/9 anonim válasza:
Ne mar. Kocsis Nandort pl Kocsis Sandornak hallanatok?
7/9 anonim válasza:
Akàrhány variációban elképzelem nem hangozhat Sándornak...
8/9 anonim válasza:
Szerintem önmagában a hangok miatt nem hallható Sándornak.
Viszont aki nem ismeri a Nándor nevet, ritkán hallotta eddig, nem számít rá annyira, nincs a tudatában és nem figyel oda, az hallhatja és gondolhatja Sándornak.
Engem is sokszor átkereszteltek Bettinának, pedig csak a nevem végződése hasonló. Ha valaki nem figyel akkor simán összetéveszt akármit akármivel.
De emiatt nem vetném el a nekünk tetsző nevet. Nyugodtan adjátok a Nándort, szép név.
9/9 anonim válasza:
Na jó, ilyen alapon legyen Béla. :) Engem meg Szilviának hívtak sokszor, pedig Krisztina vagyok. Nem egy ismeretlen név pedig. Hülyék ellen meg nem tudsz védekezni, aki nem ismeri a Nándor nevet, nem sok lehet, nem kell mindenkihez megpróbálni alkalmazkodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!