Névválasztás kislánynak?
Figyelt kérdés
Amik nagyon tetszenek:
Szonja
Sarolta
Szilvia
Szófia
Vezetéknév Szakály.
2016. júl. 22. 20:18
1/23 anonim válasza:
Szonja, Szilvia, Sarolta. Így ebben a sorrendben. Szofiát nem adnék, túl felkapott lett.
2/23 anonim válasza:
A Szófiát inkább ne válaszd. Az alliteráció miatt olyan érzés, mintha igazából Zsófia lenne, csak beleakadt a nyelved az első szóba.
A többiből meg a Szilvia a kedvencem. :)
3/23 anonim válasza:
Szakály Szonja jól hangzik szerintem.:)
4/23 anonim válasza:
a Szakály Szófia nekem úgy hangzik mintha pösze ember mondaná :))
a Sarolta valahogy nyelvtörős a Szakály mellé.
A Szonját alapból nem szeretem. Szilviára szavazok. És az nem is rossz ezzel a vezeték névvel
5/23 anonim válasza:
Szakály Szonja Szilvia. Hagy válasszon melyik nevét szeretné használni! ;-)
6/23 anonim válasza:
Olyan nevetek nincs véletlen, ami nem mosódik össze a vezetéknévvel, és nem s vagy sz betűvel kezdődik?
7/23 A kérdező kommentje:
Nekünk pont az alliteráció tetszik. Főleg a férjemnek. Nekem a Júlia a kedvenc nevem, de ly-ra végződő vezetéknév után esélytelen.
2016. júl. 22. 20:49
8/23 anonim válasza:
Akkor Szakály Szonja Júlia. A Júlia az én favoritom is:-)
9/23 anonim válasza:
Szonja Júlia tényleg jó.Èn azt adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!