Egy németjuhász kislánynak jó névválasztás az "Angyal"?
olyat válassz, amit nem ciki emberek elõtt kiabálnod...
az én kutyám Doboz, ezen mindenki meglepõdik...
Névválasztásnál gondold végig azt is, hogy a kutyát biztos, hogy becézni is fogod. Angyi? Angyika?
Ettől függetlenül az Angyal tetszik. (Viszont hangzásilag nem az a tipikusan "ajánlott" név.)
Pl: Az egyik kutyám Aramis. Rami, Ramó, Ramesz, Ramicillin. Ez utóbbit nem ordítozom az utcán:)
Szép név az biztos, de az előttem szólóval nagyjából egyetértek abban, amit leírt.
Esetleg Alíz - igaz ez is elég gyakori volt olyan 10-20 évvel ezelőtt, főleg németjuhászokkal találkoztam, akit így hívtak, de szerintem ez is szép.
Először is : én mindenképpen valami rövid és egyszerű nevet adnék neki, hogy gyorsan meg tudja tanulni. Nagyon jól hangzik ez a név, de gondolj bele, mire utána kiáltasz lemegy a nap...
Másodszor : szerintem válasz olyan nevet, ami illik rá.Nem a pöttyire a foltira meg ilyenekre gondolok, hanem valami olyasmi, ami miatt egyedi és különleges számodra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!