Névválasztás kislánynak?
Figyelt kérdés
Nektek melyik tetszik jobban? Léna, Janka vagy Luca? Illetve ajánlhattok is.2016. máj. 28. 11:30
1/17 anonim válasza:
Egyiksem.
Luca eleve nem tetszik.
Léna nagyon gyakori mostanában.
Janka a legjobb, csak elég kötött. Nem tudom, hogyan lehet becézni. Meg elég karakteres név, tudni kell viselni.
Szerintem olvasd el az összes nevet és írd ki azokat, amik tetszenek, aztán nézzétek át a pároddal.
2/17 anonim válasza:
nekem ezek közül a LÉna és a Luca tetszik.
5/17 anonim válasza:
Nekem a Luca nem tetszik.
A Léna nem rossz, de így nem adnám, hanem mondjuk inkább Heléna vagy Magdaléna, Milénaként stb.
A Janka sem rossz, de eztsem adnám, nekem a Johanna pl jobban tetszik.
7/17 anonim válasza:
Nekem a felsoroltak közül leginkább a Léna tetszik :)
8/17 anonim válasza:
Legjobban a Janka tetszik,de a másik kettőt is adnám :)
9/17 anonim válasza:
Életemben egy Lucát ismertem, de ő inkább egy hosszú hajú ffi-ra hasonlított világ életében. Semmi csajos nem volt benne. Igy nekem ez a név ilyen személlyel azonosul.
A Janka nem tetszik.
Ha mindenáron választani kelle a 3 közül akkor a Léna
10/17 anonim válasza:
Nekem mindegyik tetszik. De a lányomnak talán a Lucát adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!