Névválasztás kislánynak?
Figyelt kérdés
Amik nagyon tetszenek:
Szonja
Sarolta
Szilvia
Szófia
Vezetéknév Szakály.
2016. júl. 22. 20:18
11/23 anonim válasza:
Tuti a Saroltat valasztanam, nagyon szep es jol hangzik a vezeteknevvel
12/23 anonim válasza:
Most komolyan miért pontoztatok le?!!Egy tök normális válasz volt. #3 vagyok
13/23 anonim válasza:
utolsó, itt mindenki le van pontozva,sajnos sokan még mindig nem fogják fel ésszel mit is jelent a piros kéz.
14/23 A kérdező kommentje:
Végül is abban egyeztünk még, hogy 2 neve lesz, csak a sorrend nem biztos még.
Szonja Szilvia vagy Szilvia Szonja
2016. aug. 8. 13:18
15/23 anonim válasza:
Szerintem a Szonja illik legjobban a vezeték névhez. Nekem személyes kedvenc lány neveim a Maja illetve a Zoé
16/23 anonim válasza:
A két sz betűs név nagyon sziszegős, nem passzol össze. Biztos nem fontoljátok meg a Júliát második névnek? A többi nagyon nem szép együtt. Gondolj bele Szakály Szonja Szilvia... nem jó érzés ránézni, meg hallani se együtt.
17/23 anonim válasza:
A három Sz már tényleg sok, hiába hangzanak jól az alliteráló nevek. Ha tetszik a Júlia, miért nem azt adjátok második névnek? Szakály Szonja Júlia nagyon szép név lenne:)
18/23 anonim válasza:
A kettős alliteráció még nagyon jó, de a hármas már komikus.
20/23 anonim válasza:
Szerintem jo a szellemileg fogyatekos nev
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!