Ehhez a vezetéknévhez milyen keresztnév illene?
Szerintem ehhez a vezeteknevhez szinte barmi passzol, tok jo!
Zsuky Áron, Bálint, Felícián, Botond, Noé
Zsuky Flóra, Petronella, Mira (ez a legjobb sztem hozzá)
Remelem, tudtam neked segíteni! :)
Minimum 3 szótagos nevet választanék hozzá, ami mássalhangzóval kezdődik.
Pl.:
Zsuky Boglárka
Zsuky Borbála
Zsuky Barbara
Zsuky Dorottya
Zsuky Alexander
Zsuky Domonkos
Zsuky Bertalan
Zsukx Barnabás
Amit elkerülnék azok a Zs betűs nevek pl. egy Zsuky Zselyke vagy Zsuky Fruzsina már túl sok lenne.
Illetve az I-vel kezdődő nevek sem jók pl. Zsuky Izabella teljesen nyökögős lesz a két i egymásmellettisége miatt.
Bernadett, Dominika, Izabella, Kamilla, Liliána, Natália, Olívia, Patrícia, Szabina, Tamara, Veronika, Viktória.
Benedek, Dominik, Levente, Olivér.
Fiú: Zsuky Zsombor, Lóránd ,Dénes,Dániel
Lány: Zsuky Kinga,Leonóra,Rebeka,Hanga,Zsanna
Zsuky Annabella, Bettina, Boróka, Cecília, Cipriána, Csilla, Daniella, Diána, Edina, Edit, Enid, Esztella, Fanni, Felícia, Fruzsina, Georgina, Hedvig, Jázmin, Kitti, Klaudia, Lídia, Lívia, Lujza, Melánia, Melinda, Noémi, Norina, Olívia, Petra, Rebeka, Réka, Sarolta, Szilvia, Tamara, Tímea, Titanilla, Valentina, Zselyke, Zsuzsanna
Zsuky Adrián, Ármin, Benjámin, Belizár, Botond, Ciprián, Dániel, Dávid, Emánuel, Eduárd, Felicián, Flórián, Gerjén, Henrik, Ignác, Jácint, Klodvig, Liviusz, Lukács, Marcell, Noel, Olivér, Patrik, Rókus, Salamon, Sámuel, Sándor, Simon, Szabolcs, Szilvió, Trisztán, Valentin, Zebulón, Zoárd, Zsolt
mi nem tartunk még ott sajnos...de nagyon tetszenek a ritka nevek,Többek között:
lány nevek: Küllikki,Miett,Leila,Luca,Linett,Lorina,Anelma,Ninett,Ariell
a,Beneditta,Bíboranna,mili,Latinka
fiú nevek: Izidor,Benett,Diegó,Celesztin,Rodrigó,Lándor,Flórián,Kriszti
án,Borisz,Marcell,Miron,Lionel,Frederik
neked melyek tetszenek esetleg ezek közül, vagy a ritka, különleges nevek közül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!