Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Névválasztás: Agrippína,...

Névválasztás: Agrippína, Damajanti, Frangipáni, Hieronima, Jokébed, Küllikki, Markéta, Poppea, Szaraszvati, Tertullia, Uljána vagy Vrindávani?

Figyelt kérdés

Mind anyakönyvvezető lánynév.

Beszólásokat nem kérek, azért mert nem olyan elterjedtek, még ugyanúgy jó hangzásúak. Külföldön egy Csenge vagy egy Réka is ugyanennyire szokatlan.

2016. aug. 5. 12:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 A kérdező kommentje:

Én is jót nevettem, amikor megláttam ezt a listáját. De most már nem nevetek 😕

Különben elárulom, a másik lányka Rachel Margaréta Wyatt lesz. A Margaréta is az ő listából van, ez volt az egyetlen név, amiben mindketten egyetértettünk.

Igazából annyira nem akarok ráparázni a második névre, mert úgyis csak Rachel-nek és Grace-nek szólítjuk majd őket, de nekem egy Frangipáni akkor is furcsa lenne.

2016. aug. 5. 21:19
 52/76 anonim ***** válasza:
59%

Tudom, hogy azt írtad, nem egymáshoz választhatók a lányok neveit, de egy Margaréta mellé egy másik növény/virágnév passzolna.

(Egyébként a Frangipáni is virágnév.)

Komolyra fordítva a szót: Boglárka / Boróka / Kamilla / Jácinta / Ibolya / Viola / Liliom? Szerintem aranyos nevek.

2016. aug. 5. 21:26
 53/76 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként szép virág:

[link]

😀😀😀

2016. aug. 5. 21:27
 54/76 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: ez nagyon tetszik, köszönöm.

A férjem egy órán belül hazaér a munkából, elő is adom neki az ötletet.

2016. aug. 5. 21:38
 55/76 anonim ***** válasza:

Nincs mit😃

Szegény, mit dolgozik ilyenkor?😱😱😱

2016. aug. 5. 21:40
 56/76 A kérdező kommentje:
Marketinges. Szerintem elfelejtetted, hogy nem egy idôzónában vagyunk :)
2016. aug. 5. 21:43
 57/76 A kérdező kommentje:
Azt mondta, a Boróka szóba jöhet, but Küllikki jobban hangzik. 😂
2016. aug. 5. 22:46
 58/76 A kérdező kommentje:
Jajj, most nézem csak mit írtam... néha keverem a magyart az angollal.
2016. aug. 5. 22:47
 59/76 anonim ***** válasza:
69%
Akkor már sok sok éve élhetsz kint,mert-bár a fiam 4 éves kora óta él német nyelvterületen(persze Vele együtt én is)-és mára már felnőtt férfi lett belőle(25 éves),de soha nem keresgéli a magyar kifejezéseket,szavakat,kötőszavakat,és még csak nem is téveszt....pedig mondhatni a 2. anyanyelve a német.
2016. aug. 5. 23:14
 60/76 anonim ***** válasza:

James Domonkos Wyatt

Rachel Margaréta Wyatt

Grace Boróka Wyatt

Szerintem így aranyosak lennének a gyerekek nevei. Egyébként a kisfiad tud magyarul?

2016. aug. 6. 18:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!