Névválasztás: Agrippína, Damajanti, Frangipáni, Hieronima, Jokébed, Küllikki, Markéta, Poppea, Szaraszvati, Tertullia, Uljána vagy Vrindávani?
Figyelt kérdés
Mind anyakönyvvezető lánynév.
Beszólásokat nem kérek, azért mert nem olyan elterjedtek, még ugyanúgy jó hangzásúak. Külföldön egy Csenge vagy egy Réka is ugyanennyire szokatlan.
2016. aug. 5. 12:39
21/76 anonim válasza:
Poppea. Ezen hallatszik legalább, hogy női név, s ráadásul nem nyelvtörő.
22/76 anonim válasza:
Willow az egyedüli vállalható. A többi borzalom.
23/76 anonim válasza:
Ezek közül én csak pont a Küllikkit ismerem és ez valóban egy ősi magyar név. Akkor maradhatnátok ennél, ha ez az ő kívánsága. Én még a többiröl nem is hallottam, esetleg keress rá külön a régi magyar nevekre. De a Küllikki biztosan magyar.
24/76 anonim válasza:
Azt írod, ragaszkodik hozzá, hogy magyar neve legyen... Szerintem ezek közül egy sem magyar, csak Magyarországon is anyakönyvezhető...
25/76 anonim válasza:
Hát én aztán nem vagyok egy ősi magyar név fan, de ha ragszkodunk a történelmi valósághoz, ezek közül tán csak a Külliki az. A többi max anyakönyvezhető Magyarországon. De a Külliki meg szerintem nem passzol a már meglévő kereszt- és vezetéknévhez, uh kicsit még nézzetek tovább...
26/76 A kérdező kommentje:
Én nem tudom, milyen eredetűek, a MTA honlapján található utónévkönyvet töltöttük le.
A nagytestvér (2 éves) egyébként James Domonkos Wyatt. A Domonkos nevet is a férjem választotta, hangzás alapján.
2016. aug. 5. 13:19
29/76 anonim válasza:
30/76 anonim válasza:
Rég nevettem ilyen nagyokat mint ahogy olvastam a neveket és pár vicces kommentet :)
Én még várnék egy másik listát is a férjtől inkább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!