Névválasztás: Agrippína, Damajanti, Frangipáni, Hieronima, Jokébed, Küllikki, Markéta, Poppea, Szaraszvati, Tertullia, Uljána vagy Vrindávani?
Mind anyakönyvvezető lánynév.
Beszólásokat nem kérek, azért mert nem olyan elterjedtek, még ugyanúgy jó hangzásúak. Külföldön egy Csenge vagy egy Réka is ugyanennyire szokatlan.
Jó, értem, nem szólok bele a döntésedbe, a tiéd 100%ban, úgy nevezed el, ahogy neked tetszik, de gondolj bele, hogy bemutatkozik:
-Varga Jokébed vagyok
Vagy esetleg
Dr. Végh Agrippína.
Én értem az egyéniséget, de őszintén, te melyik nevet viselnéd?
ami a legjobban megy a vezetéknévhez.
ezek amúgy milyen eredetű nevek? nem kötekedek csak kiváncsi vagyok.
ezek közül én a Damajanti-t és a Poppea-t választanám talán
Akkor esteleg ne magyar fórumon kérdezd mert ezek a nevek ne haragudj de vállalhatatlanok! 😂
Én megbüntetném azt a szülöt aki ilyen névvel nyomorítja a gyereke életét!
Nem akarok bunkónak tűnni, de ha Kanadában éltek, akkor miért magyar oldalon kérdezed, hogy nevezd el a gyerekedet?
Kérdésre válaszolva, nekem nem tetszenek, de nem azért, mert szokatlanak, hanem, mert túlbonyolítottak és röhejesen kimondhatatlanok. Vannak ám egyszerű, de különleges nevek is. :) De ez csak egyéni vélemény.
Vezetéknév: Wyatt.
Férjem nem tud magyarul, és ahogy a magyar utónévkönyvet lapozgattuk, ezek tetszettek neki. Meglepődtem 😀
De mivel az első nevét én választom, ezért a középső nevet ő szeretné.
Grace ...... Wyatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!