Kislányomat Kloénak hivják?
Figyelt kérdés
Külföldön éltem ott szerettem bele ebbe a névbe,de itthon nem választhattam hogy hogyan írjuk igy lett kloé! Eléggé megosztja az embereket,kaptam hideget meleget,miért van ez?2016. júl. 7. 14:39
2/20 anonim válasza:
Igen, a kislányodat Kloénak hívják.
3/20 anonim válasza:
Szerintem akarmilyen nevet adsz nem lehst megfelelni mindenkinek, mindig lesz aki kicsufolja, kineveti, ssetleg rosszallo megjegyzest tesz rad a nevvalasztas miatt. Tetszen neked es a gyermeknek, felnottkorban is viselheto legyen. Szerintem szep nev a Kloe, attol fuggetlenul, hogy hogyan irjak. Minden ember mas, hordja buszken ezt a nevet, hiszen szep, a rosszindulatu megjegyzeseket meg bele lehet dobni a kukaba
4/20 anonim válasza:
Több olyan név van, ami külföldön szép, és jól hangzik, de magyar környezetbe furcsa, főleg leírva. A Kloé is ilyen szerintem, és ahogy az első írta, nekem is először a kloáka szó jut eszembe róla. Ettől függetlenül nem tartom csúnya névnek, vannak sokkal gázabbak is ennél.
5/20 anonim válasza:
Külföldön szép. De egy Szabó Kloé már nem szép. Barátnőm is Chloe igaz ő francia. Magyar vezetéknévvel nem hangzik jól, de ne aggódj, más külföldről magyarosított név se.
7/20 anonim válasza:
Nagyon szép név,de itthon tényleg kicsit furcsa :)
8/20 anonim válasza:
A lányomnak van egy Kloé barátnője az oviban. Elég béna névnek tartom, de a kiscsaj meg halál cuki, így alapvetően a nevét is megkedveltem, hisz őt így hívják és kész.
És mint írták már előttem, a kloáka szóra hajaz, ez a baj vele.
9/20 anonim válasza:
Nekem is a kloáka jut eszembe(majdnem olyan,mint a Kloéka).Azt azért azelőtt is tudtad,hogy nem válogathatsz az írásmódban(amennyiben mindkét szülő magyar,állampolgárságilag is)!Ami igazából mindegy is,mert a kiejétse:"Kloé" az így is úgy is az.Én tuti nem adtam volna a lányomnak.Nekem pl. a Sarolta kicsit se jön be,de a Charlotte nagyon is.De számomra az Elisabeth is ilyen.Erzsébetként meg szörnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!