Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kislányomat Kloénak hivják?

Kislányomat Kloénak hivják?

Figyelt kérdés
Külföldön éltem ott szerettem bele ebbe a névbe,de itthon nem választhattam hogy hogyan írjuk igy lett kloé! Eléggé megosztja az embereket,kaptam hideget meleget,miért van ez?

2016. júl. 7. 14:39
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm a válaszokat! Nekem akkor is tetszik,van második neve ha esetleg majd úgy dönt használhatja azt!☺
2016. júl. 7. 17:23
 12/20 anonim ***** válasza:
71%
Akkor én leszek a kivétel, mert nekem tetszik, még úgy is, hogy magyar szövegkörnyezetben van :D Szerintem tök jó lehet annak, akit így hívnak :)
2016. júl. 7. 21:57
 13/20 anonim ***** válasza:
63%
Én pont az utolsó ellentéte vagyok, én nagyon nem lennék boldog, ha így hívnának. De mostanában olyan kacifántos neveket adnak ,hogy a te kislányod se fog kilógni a sorból, és lehet még meg is kedveli a nevét. Mi a másik neve amúgy?
2016. júl. 7. 22:00
 14/20 anonim ***** válasza:
89%

Nekem tetszik és szép a jelentése is.

De megértem, hogy egyeseknek nem tetszik.

2016. júl. 7. 22:14
 15/20 A kérdező kommentje:
Boglárka
2016. júl. 8. 02:04
 16/20 anonim ***** válasza:
47%
Nekem tetszik a Kloé, egyáltalán nem borzadoznék, ha magyar írásmóddal meglátnám a hétköznapokban. Számomra a Zoéra hajaz, ami szintén tetszik.
2016. júl. 8. 17:16
 17/20 anonim ***** válasza:
46%
Kloé Boglárka....hát,ne haragudj,de ez így szörnyű!Nem lehetett volna fordítva?Így se úgy se passzol össze a kettő,de legalább egy szép,vállalható név lenne napi használatban.Aztán ha felnőttként Ő másként dönt nincs gond,ott a Kloé.
2016. júl. 8. 21:25
 18/20 anonim ***** válasza:
68%
nekem tetszik! tetszenek a ritka és különleges nevek! ha van időd írj nekem! még nem igazán tartunk ott de jegyzetelem.... :)
2016. aug. 16. 21:25
 19/20 anonim ***** válasza:
88%
Akinek tetszik, az miért van lepontozva? Ilyen nehéz itt egyeseknek elfogadni, ha valakinek más a véleménye?
2016. aug. 16. 21:28
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik
2022. nov. 9. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!