Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A szülés óta egyáltalán nem...

A szülés óta egyáltalán nem kívánom a feleségemet, nem vonz már, mint nő, és ez egyre rosszabb, mit lehet ilyen helyzetben csinálni?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt, 3 év után házasodtunk össze, most született meg az első babánk nemrég. Szeretem a feleségemet, de már nem kívánom, nincs köztünk szex lassan 1 éve. Eleinte a tilalmak miatt nem volt, de idővel rájöttem, hogy nem is vonzódom már hozzá, nem kívánom őt, annyit változott a teste is, hogy egyszerűen képtelen vagyok rá felizgulni. Előtte gyönyörű nő volt, sosem volt ezzel gond.

Egyetlen egy alkalommal próbálkoztunk az 1 év alatt, a szülése után, amikor már lehetett, de az is borzasztóan sikerült, annyira kitágult "ott lent", hogy szinte nem is éreztem belőle semmit, idővel persze le is konyultam és azóta nem próbálkoztunk többször... Illetve volt azóta még pár alkalom, hogy a feleségem bújt, és próbált volna kezdeményezni, de szó szerint nem áll fel rá a szerszámom, bármit is tett szegény, pedig igyekeztünk, de nem tehetek róla, egyszerűen annyira megváltozott az egész teste, hogy egyáltalán nem vonz már, semennyire sem kívánom őt. :S

Vannak itt olyanok, akiknél volt hasonló probléma? Mit lehetne tenni? Mivel tudnánk ezt a dolgot megoldani valahogy?

Elválni nem szeretnék, de sajnos ez az egész egyre jobban megviseli a kapcsolatunkat is, a feleségem egyre nehezebben viseli ezt a helyzetet, és persze engem hibáztat, amiért "nem tekintek rá nőként", de nem könnyít a helyzeten ezzel, pláne, hogy mostanában emiatt elkezdte elhanyagolni magát és azóta egyre rosszabb minden. Szerinte én vagyok az "impotens", pedig más nőkre azonnal megkeményedek, szóval nem velem van a baj.

Mit tehetnénk?

2016. jan. 20. 16:38
 81/96 anonim ***** válasza:
42%

Nekem is az az első kérdésem, hogy ha lefogy, az elég lesz? Mert a csíkok és a lógó cici akkor is marad, pedig arról nem tehet és nem tud rajta változtatni.

Biztos, hogy a feleségednek is nehéz elfogadnia saját magát így. És amíg lelkileg nincs rendben, nem fog fogyni sem (sokan nem fogynak, hanem híznak a depressziótóé). Ami a sportot illeti: nekem csak néhány kg feleslegem van, de nem mernék lemenni edzőterembe vagy utcára futni. Neki nem lehet, hogy ugyanez a baja? Nem férne el otthon pl egy futópad (lehet bérelni is).

De tényleg adj neki egy kis időt! Szoptatás után kell egy kis idő, míg elindulnak lefelé a kilók.

Nem diétára lenne szüksége, hanem életmódváltásra. Köretnek zöldség, sok gyümölcs, semmi cukor és minél kevesebb szénhidrát. De ha nem eszik különösen sokat és mégis hízik, érdemes lenne egy vérképet is nézetni. sok nőnek felborulnak szülés után a hormonjai.

Még az jutott eszembe, hogy vehetnél neki egy alakformáló ruhát,ami tartja a cicit is. az csal pár centit. és ha tetszik neki amit a tükörben lát és esetleg még az utcán is vagy tőled is pozitív visszajelzést kap, több kedve lesz lefogyni és csinosnak lenni!

2016. jan. 21. 14:33
 82/96 anonim ***** válasza:
48%

kapott egy évet.

mi kéne még?

zsírleszívás? vagy arra se menne el.

nagy depresszióban arra van esze, hogy a másikat hibáztassa

2016. jan. 21. 14:36
 83/96 anonim ***** válasza:
24%

Milyen egy évről beszélsz? 8 hónapos a gyerek!

gondolom egy darabig szoptatta vagy szoptatja még mindig. addig drasztikus fogyókúrába és sportba nem is lehet kezdeni. és nyilván utána nem egy hónap alatt ugrik le a felesleg.nekem az orvosom azt mondta, hogy annyi idő kell a testnek a regenerálódáshoz, mint a szülés és a szoptatás összesen.

2016. jan. 21. 14:41
 84/96 anonim ***** válasza:
57%

védjétek a tehenet.

120kg-val szép látvány

2016. jan. 21. 14:45
 85/96 anonim ***** válasza:
38%
#71: itt sokaknak fogalma sincs a depresszióról. Azon nem igazán segít egy "szedd már össze magad". A leírásodból, ha az van neki, nem annyira súlyos, viszont pont elég, hogy megkeserítse a napjait. Amúgy meg az is lehetséges, hogy hormonálisan borult meg, esetleg pajzsmirigy alulműködés, nem ártana egy átfogó vizsgálat. Viszont így nagyon nehéz lehet, hogy nem hajlandó együttműködni.
2016. jan. 21. 15:01
 86/96 anonim ***** válasza:
58%

# 84: Senki nem állította, hogy szép látvány. De az általad javasolt "megoldások" csak arra alkalmasak, hogy tovább rontsanak az egyébként is nehéz helyzeten. A kérdező pedig megoldást keres a problémájára, nem arra kíváncsi, hogy lehetne rövid úton vasárnapi apuka.

Neked ezzel az attitűddel nyilván már sikerült elérned, és most azt szeretnéd, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is.

2016. jan. 21. 15:21
 87/96 anonim ***** válasza:
0%
nos bevallom nem olvastam vegig a kommenteket de ahoz eleget olvastam hogy eltudjam mondani a sajat velemenyemet. figyelj kerdezo! megertelek teged de a feleseged is megertem. tudod a szules utan valoban konnyen debresszios lessz egy no foleg ha 60kg rol 120kg ra hizik. ha valoban segiteni akarsz beszeld ra hogy menjetek el egy orvoshoz mert ez nem normalis hogy semmit nem adott le szules utan. en a szoptatasi idoszak lehuzza a not teljesen. az hogy othon van attol meg gondolom a hazimunkaval a gyerek fogl.zasaval valamennyit mozog. ne azt hajcsd neki milyen kover azzal csak erosited a depressziot benne. en teged is megertelek neked sem lehet konnyu de probalj vele kicsit figyelmesebb lenni kedveskedj neki. a szexualis reszet pedig valahogy probald magadnak megoldani mert igy valoban impotens leszel. mazturbalj es vezesd ra a parod is talan ezzel is oldodik valamennyire az a feszultseg ami felgyulemlett bennetek de mindenkeppen lepjetek valamit. szerintem ez betegseg es egy orvos tudna segiteni.
2016. jan. 21. 15:25
 88/96 anonim ***** válasza:
43%

Gondolkodtam, és valami itt nekem nagyon nem stittel...

Azt írod: "60-62 kg volt, amikor terhes lett, és közel 100 kg-val ment szülni."

A szüléskor mindenképpen lejön kb. egy tízes (baba súlya, méhlepény, víz, stb.). Tehát akkor szülés után 90 kiló alatt kellett lennie... ha most 117 kg, és mindez 8 hónap alatt, akkor ez nem pusztán "lustaság"... itt valami nagyon komoly betegség állhat a háttérben! Közel 30 kilót nem lehet hízni 8 hónap alatt csak úgy!

2016. jan. 21. 15:47
 89/96 anonim ***** válasza:

"Közel 30 kilót nem lehet hízni 8 hónap alatt csak úgy!"

Nem biztos, mert én egy hét alatt híztam öt kilót, amikor "elengedtem magam". Szóval ha nagyon mértéktelenül eszik valaki napi többször és nem mozog egyáltalán, akkor előfordulhat.

2016. jan. 21. 17:19
 90/96 anonim ***** válasza:
ez igaz utolso de gondol bele egy kicsit. stresszel a babaval foglalkozik a parja miatt is idegeskedik. ez alapbol fogyaszt erre jon a szoptatas is.
2016. jan. 21. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!