A szülés óta egyáltalán nem kívánom a feleségemet, nem vonz már, mint nő, és ez egyre rosszabb, mit lehet ilyen helyzetben csinálni?
6 éve vagyunk együtt, 3 év után házasodtunk össze, most született meg az első babánk nemrég. Szeretem a feleségemet, de már nem kívánom, nincs köztünk szex lassan 1 éve. Eleinte a tilalmak miatt nem volt, de idővel rájöttem, hogy nem is vonzódom már hozzá, nem kívánom őt, annyit változott a teste is, hogy egyszerűen képtelen vagyok rá felizgulni. Előtte gyönyörű nő volt, sosem volt ezzel gond.
Egyetlen egy alkalommal próbálkoztunk az 1 év alatt, a szülése után, amikor már lehetett, de az is borzasztóan sikerült, annyira kitágult "ott lent", hogy szinte nem is éreztem belőle semmit, idővel persze le is konyultam és azóta nem próbálkoztunk többször... Illetve volt azóta még pár alkalom, hogy a feleségem bújt, és próbált volna kezdeményezni, de szó szerint nem áll fel rá a szerszámom, bármit is tett szegény, pedig igyekeztünk, de nem tehetek róla, egyszerűen annyira megváltozott az egész teste, hogy egyáltalán nem vonz már, semennyire sem kívánom őt. :S
Vannak itt olyanok, akiknél volt hasonló probléma? Mit lehetne tenni? Mivel tudnánk ezt a dolgot megoldani valahogy?
Elválni nem szeretnék, de sajnos ez az egész egyre jobban megviseli a kapcsolatunkat is, a feleségem egyre nehezebben viseli ezt a helyzetet, és persze engem hibáztat, amiért "nem tekintek rá nőként", de nem könnyít a helyzeten ezzel, pláne, hogy mostanában emiatt elkezdte elhanyagolni magát és azóta egyre rosszabb minden. Szerinte én vagyok az "impotens", pedig más nőkre azonnal megkeményedek, szóval nem velem van a baj.
Mit tehetnénk?
ha a pasi hagyta volna el magát, és lenne gusztustalan akkor mindeki nyomná hogy váljon el a nő
stb...
bezzeg ha a nő egy igénytelen bálna, akkor a pasi legyen türelmes ... vicces
# 41: az exem többet hízott az évek során, mint én, mégis kívántam szexuálisan. Mert nem egy darab húshoz mentem hozzá, hanem egy emberhez, akit kívül-belül szerettem. Én a toxémiás terhességtől híztam, ő csak úgy magától... én lefogytam, ő nem. Mégis ő rinyált, hogy nem tud már nőként tekinteni rám...
Hát van, aki meg igen. Most már vele vagyok.
a lényeg, hogy igénytelen lett. ez le lett írva.
senki nem egy húshoz megy hozzá, de ha felmegy rá +20-30kg meg kb a hajmosás is nehezére esik, akkor kinek van kedve hozzáérni? és látványosan semmit sem csinál?
# 43: azóta már kiderült, hogy diétázik. Csak a kérdező türelmetlen, azt várná, hogy pikkpakk menjen le 20 kiló... és persze legyen újra feszes cici, tűnjenek el a striák, és legyen szűk a punci, mert neki erre van igénye.
De a feleségét eltolja magától, ha össze akar bújni, mert a nő igénye ugye nem számít...
10év alatt nem ment le 10-20kg róla? kérlek?!
mozogni kéne, de rinyálni könyebb
1 akart lenne 10 helyett
de 1év altt is simán lemegy 10-20kg főleg 100ból, ha az ember mozog, és odafigyel a kajára, nagy erőfeszítés nélkül
- elmegy szépen nagyokat sétálni
- apuka felajánlotta hogy vigyáz a kicsire
- mozog otthon ha 10percet, akkor 10-et, ezt megteszi 4-5* naponta, ha le akar fogyni
- nem kell rubintrékának lenni, de elég sok anyuka tud formába kerülni, 8 bébiszitter, meg 10 másik alkalmazott nélkül is, csak akarni kell
# 49: sétával, napi 10 perc mozgással max. 3-5 kilót lehet fogyni. 10+ felesleg leadása heti 2-3x egy-másfél óra kemény (pl. kardio) edzéssel lehetséges, három havonta 10-12 kiló.
(Plusz az edzőterembe el kell menni, át kell öltözni, le kell zuhanyozni: ez összesen min. három órás program alkalmanként.)
Többször csináltam így, nagy súlyfelesleget csak nagyon intenzív és rendszeres edzéssel lehet leadni és csak fokozatosan.
És, ahogy fentebb írtam, ennek az volt az "ára", hogy a gyerekem megutálta az anyatejet, ezért soha többet nem kezdenék szoptatás alatt sportolni, megvárnám a végét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!