Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A szülés óta egyáltalán nem...

A szülés óta egyáltalán nem kívánom a feleségemet, nem vonz már, mint nő, és ez egyre rosszabb, mit lehet ilyen helyzetben csinálni?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt, 3 év után házasodtunk össze, most született meg az első babánk nemrég. Szeretem a feleségemet, de már nem kívánom, nincs köztünk szex lassan 1 éve. Eleinte a tilalmak miatt nem volt, de idővel rájöttem, hogy nem is vonzódom már hozzá, nem kívánom őt, annyit változott a teste is, hogy egyszerűen képtelen vagyok rá felizgulni. Előtte gyönyörű nő volt, sosem volt ezzel gond.

Egyetlen egy alkalommal próbálkoztunk az 1 év alatt, a szülése után, amikor már lehetett, de az is borzasztóan sikerült, annyira kitágult "ott lent", hogy szinte nem is éreztem belőle semmit, idővel persze le is konyultam és azóta nem próbálkoztunk többször... Illetve volt azóta még pár alkalom, hogy a feleségem bújt, és próbált volna kezdeményezni, de szó szerint nem áll fel rá a szerszámom, bármit is tett szegény, pedig igyekeztünk, de nem tehetek róla, egyszerűen annyira megváltozott az egész teste, hogy egyáltalán nem vonz már, semennyire sem kívánom őt. :S

Vannak itt olyanok, akiknél volt hasonló probléma? Mit lehetne tenni? Mivel tudnánk ezt a dolgot megoldani valahogy?

Elválni nem szeretnék, de sajnos ez az egész egyre jobban megviseli a kapcsolatunkat is, a feleségem egyre nehezebben viseli ezt a helyzetet, és persze engem hibáztat, amiért "nem tekintek rá nőként", de nem könnyít a helyzeten ezzel, pláne, hogy mostanában emiatt elkezdte elhanyagolni magát és azóta egyre rosszabb minden. Szerinte én vagyok az "impotens", pedig más nőkre azonnal megkeményedek, szóval nem velem van a baj.

Mit tehetnénk?

2016. jan. 20. 16:38
 11/96 anonim ***** válasza:
94%

Ebből válás lesz,ha nem kapjátok össze magatokat,és bizony az asszony is kíváncsi lesz előbb-utóbb más vajon nőnek tartja-e,másnak vajon kívánatos-e,és hidd el,lesz olyan akinek még 100 kilósan is az.

Beszélni kellene róla,ha kell szakemberhez fordulni.Mondjuk ha sehogy se áll fel akkor veszett fejsze nyele...Én is híztam 30 kilót terhesen!Én is 90 kilósan mentem szülni.Most 52 kg vagyok,meg lehet csinálni,de támogatnod kell.

2016. jan. 20. 17:27
 12/96 anonim ***** válasza:
72%
vagy éppenséggel lehet hogy szembesül vele, hogy 100 kg felett, gyerekkel a hóna alatt, válással a háta mögött nem olyan könnyű pasit/férjet fogni...minden esetre tehetne valamit azért, hogy újra kívánatos legyen.
2016. jan. 20. 17:40
 13/96 anonim ***** válasza:
41%
És még azt mondják, hogy a nők nem tágulnak ki a hüvelyi szüléstől?
2016. jan. 20. 17:44
 14/96 anonim ***** válasza:
47%
# 13: nem mindenki tágul ki. Van olyan ismerősöm, akinél a dokija mondta, hogy kicsit "rásegített" a gátvarrásnál, hogy kellemesebb legyen a szex, és az ismerősöm saját bevallása szerint két gyerek után szűkebb, mint valaha... (a férje nagy örömére).
2016. jan. 20. 17:46
 15/96 anonim ***** válasza:
73%
A többség nem tágul ki maximum nagyon leheletnyit,de annyira semmiképp sem,hogy lekonyuljon. Viszont ha mégis,akkor tb támogatottan műthető.
2016. jan. 20. 17:47
 16/96 anonim ***** válasza:
72%
És aki így jár? Hát ez nem megnyugtató dolog. Elhízik, veszélyeztetett terhes, kitágul lent jó lesz egy gyereke. De a férje már nem tekint rá nőként, ezen a terápia sem segít.
2016. jan. 20. 17:52
 17/96 A kérdező kommentje:

A feleségem sajnos nagyon kitágult. :( Csúnyán fogalmazva akár úgy is mondhatnám, hogy szinte harangozni lehetne odabent. De persze utánaolvastunk, és láttuk, hogy több helyen is írják, hogy a legtöbb esetben ez a probléma magától, pár hónap alatt rendeződhet, és a hüvelye visszaáll(hat) a szülés előtti állapotába.

A nagyobbik baj, hogy nem mozog és szörnyen sokat hízott azóta, de nem hogy nem tesz ellene, hanem engem hibáztat, hogy ez azért van, mert én nem tartom őt nőnek, meg kívánatosnak. Pedig szerintem ő se örülne neki, ha én hagytam volna így el magam.

A gyerekre nem foghatja, mindenben segítek a kicsi körül, fürdetem, altatom, pelenkázom, megyek vele sétálni, bármikor rám bízhatja, mindig szívesen vigyázok rá, ha el akarna menni mozogni, sportolni, lenne rá lehetősége, nyugodtan itthon hagyhatná velem a gyereket, mindent megcsinálok, amit ő is. De nem, valamiért ő most haragszik az egész világra... :(

2016. jan. 20. 17:53
 18/96 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg jo baratnokon, szulein keresztul kellene probalni meggyozni es azt hangsulyozni, hogy nyilvan szeretné latni felnoni a gyereket, akkor az egeszsege miatt mozogjon. Megoldas lehet még, hogy kozosen mentek el mozogni, a neten lehet talalni szuper baba-mama tornas videokat is, sot te is beszallhatsz, vagy te kezd a tornat a babaval es hatha neki is megjon a kedve.
2016. jan. 20. 18:00
 19/96 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem felajánlhatnád hogy mennyetek el együtt kondizni,sportolni, és megpróbálhatnád rávezetni a kicsit egészségesebb ételekre :)
2016. jan. 20. 18:04
 20/96 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, valamilyen szinten nekem is hasonló volt a helyzetem, de nem a hízás volt az ok!

30+ kilót híztam terhesen, 8 hónapos volt a lányom, mikor elkezdtem intenzíven mozogni. Heti 3x jártam, 3 hónap alatt kőkemény munkával lement 12 kiló... és a férjem még mindig nem kívánt. Akkor kicsit elkedvetlenedtem, hogy hiába az erőfeszítésem, feladtam...

Később már a stressztől fogytam, észrevétlenül. Lement újabb 10 kiló. A férjem még mindig nem kívánt.

Amikor visszafogytam a szülés előtti súlyomra, akkor vallotta be, hogy ő már csak anyaként tud rám nézni, nőként nem.

És hát van, amin a sport sem változtat... a mellem a sok fogyástól még jobban megereszkedett, pedig fiatalon világbajnok melleim voltak. A hasamon lett egy kis kötényhas, a striák nem múltak el. Nem lett olyan a testem, mint fiatalon!

Elváltam, lett új kapcsolatom, és a mostani párom naponta 5x kíván meg a lógó mellemmel, a kötényhasammal és az enyhe súlyfeleslegemmel együtt. Szerinte direkt jó, ha egy nőn van mit fogni, ő így szeret, ahogy vagyok. És mellette tényleg nőnek érzem magam!

2016. jan. 20. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!