A szülés óta egyáltalán nem kívánom a feleségemet, nem vonz már, mint nő, és ez egyre rosszabb, mit lehet ilyen helyzetben csinálni?
6 éve vagyunk együtt, 3 év után házasodtunk össze, most született meg az első babánk nemrég. Szeretem a feleségemet, de már nem kívánom, nincs köztünk szex lassan 1 éve. Eleinte a tilalmak miatt nem volt, de idővel rájöttem, hogy nem is vonzódom már hozzá, nem kívánom őt, annyit változott a teste is, hogy egyszerűen képtelen vagyok rá felizgulni. Előtte gyönyörű nő volt, sosem volt ezzel gond.
Egyetlen egy alkalommal próbálkoztunk az 1 év alatt, a szülése után, amikor már lehetett, de az is borzasztóan sikerült, annyira kitágult "ott lent", hogy szinte nem is éreztem belőle semmit, idővel persze le is konyultam és azóta nem próbálkoztunk többször... Illetve volt azóta még pár alkalom, hogy a feleségem bújt, és próbált volna kezdeményezni, de szó szerint nem áll fel rá a szerszámom, bármit is tett szegény, pedig igyekeztünk, de nem tehetek róla, egyszerűen annyira megváltozott az egész teste, hogy egyáltalán nem vonz már, semennyire sem kívánom őt. :S
Vannak itt olyanok, akiknél volt hasonló probléma? Mit lehetne tenni? Mivel tudnánk ezt a dolgot megoldani valahogy?
Elválni nem szeretnék, de sajnos ez az egész egyre jobban megviseli a kapcsolatunkat is, a feleségem egyre nehezebben viseli ezt a helyzetet, és persze engem hibáztat, amiért "nem tekintek rá nőként", de nem könnyít a helyzeten ezzel, pláne, hogy mostanában emiatt elkezdte elhanyagolni magát és azóta egyre rosszabb minden. Szerinte én vagyok az "impotens", pedig más nőkre azonnal megkeményedek, szóval nem velem van a baj.
Mit tehetnénk?
1év alatt ne mond, hogy nem megy ezzel 10kg főleg SZÁZból!!
havi egy kb az 10-12 kg évente! és már rögtön nem lenne vágósúlyban.
Még annyi kiegészítés, hogy mindez azért van, mert a zsírégetés csak egy bizonyos pulzustartományban indul be, amit csak intenzív mozgással lehet elérni. Viszont ez csak akkor nem károsítja az egészséget, ha fokozatosan érik el: tehát bemelegítés és a mozgás intenzitásának fokozása kell hozzá. Tehát minimum 20-30 perc, mire elérem a zsírégető tartományt, és azt fenn kell tartani minimum 10-20 percen keresztül ahhoz, hogy abból tényleg fogyás legyen. Utána jön a levezetés. Minden zsírégető mozgásforma (aerobik, cardio) így épül fel.
Ezért nem lehet sétával fogyni (nem éri el a zsírégetés szintjét), és napi 10 perc mozgással sem.
Amit írsz, az maximum szintentartásra elég, fogyásra nem.
Még ha valaki otthon mozog, akkor is minimum másfél órával kell kalkulálni (átöltözéssel, zuhanyozással). Csecsemő mellett ez gyakorlatilag lehetetlen.
jó akkor maradjon zsíroshajú, tehén.
hajat azért moshatna, vagy attól elégetne 10 kalóriát és nem undorodna tőle a férje, aztán majd mást dug?
akkor előbb utóbb jön majd egy nő, aki rádmosolyog és megcsalod a házisárkányt.
így akarsz élni?
nincs szex, nincs intimitás, semmi?!
minek?
# 55: magyarán egyikőtök sem adja meg a másiknak azt, amire vágyik, mindketten a másiktól várjátok, hogy tegyen lépéseket a javulás érdekében...
Ő azt szeretné, ha elfogadnád és nőnek érezné magát, ez motiválná, hogy változtasson, te meg csak akkor tudnád nőnek tekinteni (ha egyáltalán), ha előbb változtatna.
Na ez így nem fog menni! Mindenképpen célszerű külső segítséget igénybe vennetek, mert még nagyobb lesz a szakadék köztetek.
" pláne, hogy mostanában emiatt elkezdte elhanyagolni magát és azóta egyre rosszabb minden. "
ez vajon mit takar akkor?
# 59: nekem a szövegkörnyezetből az derült ki, hogy a súlyváltozást takarja, minden más csak feltételezés.
De továbbra sem tartom azt megoldásnak, hogy a házasságban az egyik fél változzon, a másik támogatása nélkül!
Én is érintett vagyok, mert nem igénytelenségből, hanem betegség miatt híztam a terhesség alatt (elég baj volt az nekem, majdnem belehaltunk a gyerekemmel együtt a szülésbe), és utána vissza is fogytam.
Az exem soha nem támogatott, csak elvárt, szóval megéltem ezt a részét. És azt is, hogy hiába fogytam vissza a szülés előtti súlyomra, azon az áron, hogy nem szoptathattam tovább (tehát végül is jól kicsesztem a gyerekemmel a "kedves" exem kedvéért, amit utólag nagyon bánok), a szexuális életünk nem rendeződött. Utána is csak anyaként tudott rám tekinteni.
És ami az "igénytelenséget" illeti: amikor egy évvel szülés után elkezdtem újra jobban adni magamra, csinosan öltözni, fodrászhoz jártam, sminkeltem, akkor az exem közölte, hogy túl sokat költök (a saját jövedelmemből, soha nem kértem tőle egy fillért sem, és nem a háztartási kiadások rovására ment).
Én féltem a kérdező feleségét, mert a "nem tudom nőnek tekinteni" mondat felidézi bennem azt, hogy én hiába változtattam és fogytam le és adtam magamra, utána sem változott a helyzet.
Plusz a kérdező olyan problémákat is felhozott, amikről a felesége nem tehet! Az, hogy kitágult, hogy a melle megereszkedett, hogy a bőre striás, az mind a szülés természetes következménye, és nem orvosolható!
Tényleg kérdezem, hogy vajon 30 kilóval kevesebben tudna-e kívánni egy még jobban lógó mellű, megnyúlt bőrű nőt, vagy csak a tökéletes testre tud felizgulni...
Még annyit azért elmesélek, hogy miután én mindent elkövettem, hogy az exem újra nőnek tekintsen, és így sem tudott, az önbecsülésem romokban hevert. A válásom után két évig jártam pszichológushoz, hogy újra nőnek tudjam érezni magam, hogy összekaparjam a romokban heverő önbecsülésem. Utána lett új, harmonikus kapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!