Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A szülés óta egyáltalán nem...

A szülés óta egyáltalán nem kívánom a feleségemet, nem vonz már, mint nő, és ez egyre rosszabb, mit lehet ilyen helyzetben csinálni?

Figyelt kérdés

6 éve vagyunk együtt, 3 év után házasodtunk össze, most született meg az első babánk nemrég. Szeretem a feleségemet, de már nem kívánom, nincs köztünk szex lassan 1 éve. Eleinte a tilalmak miatt nem volt, de idővel rájöttem, hogy nem is vonzódom már hozzá, nem kívánom őt, annyit változott a teste is, hogy egyszerűen képtelen vagyok rá felizgulni. Előtte gyönyörű nő volt, sosem volt ezzel gond.

Egyetlen egy alkalommal próbálkoztunk az 1 év alatt, a szülése után, amikor már lehetett, de az is borzasztóan sikerült, annyira kitágult "ott lent", hogy szinte nem is éreztem belőle semmit, idővel persze le is konyultam és azóta nem próbálkoztunk többször... Illetve volt azóta még pár alkalom, hogy a feleségem bújt, és próbált volna kezdeményezni, de szó szerint nem áll fel rá a szerszámom, bármit is tett szegény, pedig igyekeztünk, de nem tehetek róla, egyszerűen annyira megváltozott az egész teste, hogy egyáltalán nem vonz már, semennyire sem kívánom őt. :S

Vannak itt olyanok, akiknél volt hasonló probléma? Mit lehetne tenni? Mivel tudnánk ezt a dolgot megoldani valahogy?

Elválni nem szeretnék, de sajnos ez az egész egyre jobban megviseli a kapcsolatunkat is, a feleségem egyre nehezebben viseli ezt a helyzetet, és persze engem hibáztat, amiért "nem tekintek rá nőként", de nem könnyít a helyzeten ezzel, pláne, hogy mostanában emiatt elkezdte elhanyagolni magát és azóta egyre rosszabb minden. Szerinte én vagyok az "impotens", pedig más nőkre azonnal megkeményedek, szóval nem velem van a baj.

Mit tehetnénk?

2016. jan. 20. 16:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/96 anonim ***** válasza:
47%
lehet hízni, ha csak zabál a kinyúlt pólóban és semmit sem csinál
2016. jan. 21. 17:55
 92/96 anonim ***** válasza:
68%

73%-AS TE MI A BÚBÁNATTÓL VAGY ILYEN FRUSZTRÁLT?

Szinte csak úgy fröcsögsz,és utálkozol...szerintem sem helyes ennyit hízni,szerintem is az asszonnyal van a gond,de amit te itt előadsz az kicsit gáz.

2016. jan. 21. 18:07
 93/96 anonim ***** válasza:
53%

Finoman próbáld a párodnak elmagyarázni,hogy anno egy 60kg-os Nőbe szerettél bele és azt kívántad,nem pedig egy +100kg-os nőt.Mutass neki egy régi fotóját.Mondván,hogy ez voltál te.És mutass egy mostanit....

Vagy kérdezd meg tőle,hogy szerinted Drágám 100kg-osan érdekeltél volna?Jártam volna veled?

Úgy gondolom ez mindkettőtöknek elég kínos.

A párterápián segíthetnek felnyitni a szemét.

Talán tényleg az a legjobb megoldás!

F40+

2016. jan. 21. 18:33
 94/96 anonim ***** válasza:
57%
nos latom nem ertettetek meg amit en velemenyeztem mert jol lepontoztatok. de semmi baj leirom erthetobben. tehat elsosorban kedves pasik figyeljetek! mar maga az hogy mi nok babat hozunk a vilagra hatalmas valtozast hoz az egesz eletunkre ugy testileg mint lelkileg. a testunk megvaltozhat atalakulhat( tobb a lerakodas,borelvaltozas,mellek elvesztik firmajukat stb). de ezt meg hejre hozhatjuk egy kis odafigyelessel. a lelkiproblema az mar sulyosabb. a testi elvaltozas miatt a parunk elutasitasa miatt utaljuk onmagunkat nem erdekel mar semmi es senki. egyszoval traumakent eljuk meg a szulest es ezen ( ha mar idaig eljutottunk egyedul) nem tud mar mas segiteni csak eggy orvos. ez lehet depresszio de az is lehet hogy a nemtorodomseg is benne van. viszont itt ebben a tortenetben nekem az a gyanus hogy 60 kg rol 120 kg ra hizott a holgy es kozben vilagra hozta babajat. egy no kepes hizni a terhesseg alatt 20-30kg de tobbet meg orvos sem enged. djetara fogja mert nem tudna megszulni a babat. szuleskor min10 kg rogton lejon rola es a szoptatadi ido alatt meg tovabbi kg ok tunnek el. de itt nem ez volt itt hizott a no. erre mondtam hogy ez mar betegseg es most is ezt mondom. tudom mirol beszelek 4 szulesen vagyok tul es en 40kg al kezdtem 70 re hiztam es 57 vagyok. es az 1 nel en is majdnem depresszios lettem. hat roviden ennyi. ja az orvos rabolint hogy a no hibazik es tudna de nem tesz erte semmit akkor en is azt mondom valj el.de elobb vidd el orvoshoz.
2016. jan. 22. 06:57
 95/96 anonim válasza:

Már hogy ne tudna 30 kilót felszedni? Én láttam veszélyeztetett terhes nőt feküdni a kórházban (mikor a feleségem is bent feküdt pár napig). Mesélte, hogy a másik kismama már két hónapja bent fekszik. Gyakorlatilag csak WC-hez kelhetett fel.

A kérdező is írta, hogy a felesége veszélyeztetett terhes volt.

Amúgy azt figyeltem meg, hogy kétféle nő létezik ebből a szempontból: az egyik túl van 3 gyereken, és meg se látszik rajta, és olyan, mint lány korában, a másik pedig már egy gyerek után is teljesen "kipukkad", elhízik, "megasszonyosodik".

Nálunk is az van, hogy a feleségem jócskán meghízott (szerencsére arcra nem), lóg a hasa (császár, ugye), stb. Ennek dacára én így is kívánom, de - most jön a csavar - hormonális problémák miatt ő szinte teljesen elvesztette a libidóját.

Na akkor most mi van? Erről senki nem tehet. Szeretem, és a gyerekeknek jár az, hogy egész családban nőjenek fel. De én mégiscsak szívok emiatt. Szóval nem egyszerű az élet.

Ja, és van az a nő, akivel nem lehet az elhízásáról beszélni, bármilyen finoman is próbálja az ember. Rögtön jön 15 indok, hogy miért nem ér rá mozogni, meg hogy nem segítesz eleget a háztartásban. És pluszban még egyből a plafonon lesz idegileg, hogy már megint a súlyával csesztetik.

2016. jan. 25. 12:43
 96/96 anonim ***** válasza:

Én híztam terhességem alatt 30 kilót,és még veszélyeztetett terhes sem voltam. 55-ről 85-re.Mivel 173 cm vagyok,ezen senki nem akadt fent és senki nem fogott diétára,pedig volt,hogy egy hónapban 6 kilót is híztam.

Igaz én szoptatás híján ahogy letelt a 6 hét azonnal kemény diétába kezdtem és minden plusz kilót leadtam,de az elég általános,hogy a kis súlyú kismamák többet híznak,mint a teltebbek.Sarka Kata is mindkét gyerekkel 30 kilót szedett fel.

2016. jan. 25. 13:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!