Van itt olyan anyuka aki a szülés előtt is szorongós, pánikos volt és szülés után sokkal rosszabb lett a helyzet? Tovább lent.
Szia.Én terhesség alatt is pocsék állapotban voltam,meg szülés után is.A második babámat 5hete szültem,és most sem valami rózsás a helyzet.Az első baba után kb 8 hónappal kezdett javulni.(nem szedtem semmit)
Nekem pánikrohamom azthiszem nem volt(egyáltalán mi az?) De rettenetesen szorongok,negativ,feszult és ingerult vagyok.A cipralexet mire kaptad,mik a mellékhatásaik?
Én elég "intenzíven"voltam pánikbeteg,sok rohammal,állandó rosszulléttel.Többféle gyógyszert is szedtem,miközben tudtam,hogy a fejemben kell rendezni a dolgokat és nem gyógyszert szedni,így szép lassan el is hagytam azokat.Rögtön utána teherbe estem,ma 15 hónapos a lányom és lekopogom,rohamaim nincsennek,de időnként rámjön a szorongás ilyenkor beveszek 1-2 szem gyógynövényes nyugtatót (nekem a nervenpflege vált be,gyógyszertárban,dm-ben,rossmannban kapható).Nekem a lányom sokat segített a "gyógyulásomban".
Próbálj Te is csak a babáddal foglalkozni,kösd le magad,hogy ne tudj annyit gondolkozni és a rosszulléteiddel foglalkozni.Amikor meg jönnek a negatív gondolatok,erőszakold meg magad és csak jó dolgokra gondolj.Tudom baromi nehéz,de muszáj,magad meg a babád miatt is.
A pánikbetegség mindig valamilyen lelki probléma miatt alakul ki,keresd meg az okát és ha tudsz változtass rajta.És a legfontosabb,hogy bízz magadban,sikerülni fog,ha igazán akarod.Kitartást!
Szia.Sedatif pc t én is szedtem,nem hatott.
Kérhetek valamit?Majd egy pár nap mulva irnál légyszi hogy mennyire hat,mi a helyzet?Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!