A szülés óta egyáltalán nem kívánom a feleségemet, nem vonz már, mint nő, és ez egyre rosszabb, mit lehet ilyen helyzetben csinálni?
6 éve vagyunk együtt, 3 év után házasodtunk össze, most született meg az első babánk nemrég. Szeretem a feleségemet, de már nem kívánom, nincs köztünk szex lassan 1 éve. Eleinte a tilalmak miatt nem volt, de idővel rájöttem, hogy nem is vonzódom már hozzá, nem kívánom őt, annyit változott a teste is, hogy egyszerűen képtelen vagyok rá felizgulni. Előtte gyönyörű nő volt, sosem volt ezzel gond.
Egyetlen egy alkalommal próbálkoztunk az 1 év alatt, a szülése után, amikor már lehetett, de az is borzasztóan sikerült, annyira kitágult "ott lent", hogy szinte nem is éreztem belőle semmit, idővel persze le is konyultam és azóta nem próbálkoztunk többször... Illetve volt azóta még pár alkalom, hogy a feleségem bújt, és próbált volna kezdeményezni, de szó szerint nem áll fel rá a szerszámom, bármit is tett szegény, pedig igyekeztünk, de nem tehetek róla, egyszerűen annyira megváltozott az egész teste, hogy egyáltalán nem vonz már, semennyire sem kívánom őt. :S
Vannak itt olyanok, akiknél volt hasonló probléma? Mit lehetne tenni? Mivel tudnánk ezt a dolgot megoldani valahogy?
Elválni nem szeretnék, de sajnos ez az egész egyre jobban megviseli a kapcsolatunkat is, a feleségem egyre nehezebben viseli ezt a helyzetet, és persze engem hibáztat, amiért "nem tekintek rá nőként", de nem könnyít a helyzeten ezzel, pláne, hogy mostanában emiatt elkezdte elhanyagolni magát és azóta egyre rosszabb minden. Szerinte én vagyok az "impotens", pedig más nőkre azonnal megkeményedek, szóval nem velem van a baj.
Mit tehetnénk?
A baba nemrég múlt el 8 hónapos.
Olyan szénhidrátos diétát csinált amúgy, amit az utolsó is írt, próbálta minden nap számolni a kalóriákat.
A mell a sporttól és diétától nem lesz feszes, sőt...
Gondolkodjatok már... nincs benne izom, csak zsír- és kötőszövet. Ez azt jelenti, hogy sporttal feszesíteni lehetetlen, ellenben minden fogyástól még jobban megereszkedik. Mellből lehet legelőször fogyni. Ha egy amúgy is lógó mellű sportolni és diétázni kezd, akkor nem marad más, csak két lógó, üres tejeszacskó.
Szóval ha emiatt nőietlennek tartod a feleséged, akkor a fogyás után még inkább annak fogod...
A másik... ha még szoptat, akkor nem fog tudni intenzíven mozogni, nem is ajánlott! Ugyanis az izomláz miatt az anyatej íze kellemetlenné válik, és sok kisbaba ilyenkor elutasítja a tejet. Nem mind, de túl kockázatos a dolog. Én így jártam: elkezdtem sportolni és a babám egy hónap alatt teljesen leszokott a szopizásról, hiába kínáltam neki cicit, a fejét is elfordította. Így összesen kilenc hónapot tudtam szoptatni. Ha visszacsinálhatnám, már nem kezdenék el sportolni szoptatás alatt, mert az anyatej sokkal fontosabb, mintsemhogy némi súlyfelesleg miatt kockáztassak érte. A szoptatás után kezdenék csak sportolni.
Hát igen... azért több tíz kilónyi súlyfelesleget leadni nem két perces folyamat, minimum egy évbe telik... és addig? Addig marad az elutasítás a férj részéről, és semmi garancia nincs arra, hogy utána rendeződik a dolog, hiszen a felsorolt problémák többsége a sporttal sem oldódik meg! Egy nőnek épp elég azt megélni, hogy a gyerekszülés után a teste már soha nem lesz ugyanolyan, mint régen, és leginkább megértésre, támogatásra, elfogadásra lenne szüksége.
Kérdező, gondolkodj el azon, hogy vajon, ha a feleséged le tudna fogyni, akkor valóban kívánnád-e, mint nőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!