Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor hívjuk a mentőket? Ti...

Mikor hívjuk a mentőket? Ti hogyan csináltátok?

Figyelt kérdés
2015. szept. 9. 17:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/101 anonim ***** válasza:
43%

#38 Nem csoda, hogy nem érti.. Fingja nincs az egészségügyről, fingja nincs az emberekről, különben nem állítana ekkora baromságokat. Pont olyan idióta, mint azok az emberek, akikhez ti totál feleslegesen rohantok ki.

Az az igazság, hogy ez pont egy olyan téma, tárgy, amiben qrva mindegy, hogy te mit gondolsz #35 #37. :) Semmi közös az egészségügyhöz (jaj de, mindjárt kitalálod, hogy valójában nővér vagy), egyébként meg úgy magyarázol, hogy közöd nincs az egészhez.

Amikről írsz, az közel sem ennyire egyszerű.

2015. szept. 9. 22:52
 42/101 anonim ***** válasza:
26%

Milyen kedves dolgokat kívánsz nekem. #36 #41

A tényen nem változtat, hogy ostoba vagy.

2015. szept. 9. 22:53
 43/101 anonim ***** válasza:
79%

Mindegy, tombolnak a terhes hormonok....

Taxit bárhova hívhatsz, csak lehet nem abban szeretnének sokan szülni. Mert én tuti nem kockáztatnék, mentőben meg mégis biztonságosabban érezném magam.

Idióta vagyok, mert egy szülő nőtől nem sajnálom a mentőt? Rettenet mennyi rosszindulatú ember van ebben az országban!!

2015. szept. 9. 22:55
 44/101 anonim ***** válasza:
17%

Ez nem rosszindulat te szerencsétlen. :) Tomboljanak a hormonok, én még ennek ellenére sem kívánnék másnak ilyet.

A szülés pedig nem úgy néz ki, hogy elfolyik a magzatvíz és 30 perc múlva kint a gyerek.

2015. szept. 9. 22:56
 45/101 anonim ***** válasza:
42%

Nem, nem vagyok ápolónő képzeld. Amúgy van olyan szülés, hogy magzatvíz elfolyása után 30 perccel megvan a gyerek. Szültél te már egyáltalán? Biztos nem, akármit is írsz!

Egy 3-dik gyerek születésénél meg bizony nagyon sűrűn elő is fordul a gyors szülés, akár 30 perc. De, te ebben biztos szakértő vagy. Mindegy, tudjuk mennyire önző vagy, csak azt tudnám miért sajnálod egy szülő nőtől a mentőt? Meg akármit írhattok rólam, belém akkor is több érzés szorult, aki nem sajnálja, mint belétek, akik még egy földön fekvő emberbe is belerúgnátok, csakhogy nektek legyen igazatok. Ha erre vagytok büszkék, legyetek. Mondtam, nem csoda, hogy itt tart ez az ország.

2015. szept. 9. 23:02
 46/101 anonim ***** válasza:
60%

Dehogy rúgunk bele egy földön fekvő emberbe. A mentős éppen segíteni szeretne annak, akinek indokolt. Hogy aztán ha az anyád szívrohamot kap (ne történjen ilyen!!), akkor a mentős ne fél óra alatt érjen ki, mert közben riasztották egy könnyed betegszállításra, holott anyuka könnyedén megoldotta volna máshogy is. És most hangsúlyozom, nem azokról a helyzetekről beszélünk, amikor az ég világon sehogy nem tudna bejutni az illető, illetve valami probléma van.

Ezeket az itt tart az ország, meg ennyi szar embert egy rakáson és nem stadionokat kéne építeni című dolgokat pedig gondold újra..

2015. szept. 9. 23:06
 47/101 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező, ezt olvasd el, szerintem hasznos, még ebben is ajánlják a mentőt a taxi mellett, nem is értem, hogy gondolhatta az újságíró, hogy mentőt ír:

[link]

2015. szept. 9. 23:10
 48/101 anonim ***** válasza:
42%

Szerencsére nem egy mentőautóval van a kórházunk felszerelve, ami egy megyei oktatókórház, tehát attól nem tartok, ha anyám szívrohamot kapna, nem lenne mentő, mert épp egy szülő nő miatt is ki kellett menni.

Mikor bent feküdtem, pont a mentőállomásra nézett az ablakom, hát, nem egy mentőautót láttam, hanem jó néhányt. Sőt, még mentőhelikopter is szállt le a tetőn, ha esetleg tömegbaleset történne, nehogy egy szülő nő miatt meghalljon valaki.

Na, meg mikor a traumán vártam a fiammal, nem is értem, hogy egy törött lábú nőt miért mentő hozott be? Csak eltört a lába, taxival is be tudott volna bicegni nem, a ti álláspontotok szerint! Vagy a szomszéd is behozhatta volna, nem látom a különbséget egy törött láb v. kéz között és egy szülő nő között.

2015. szept. 9. 23:16
 49/101 anonim ***** válasza:
58%
Reménytelen.
2015. szept. 9. 23:29
 50/101 anonim ***** válasza:
20%
az.
2015. szept. 9. 23:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!