A menstruáciom egy hete késik. Menstruációs fájdalmaim viszont vannak és az elsö napokba a mellem is érzékenyebb volt fájt kicsit. De egyszerüen nem akar megjönni.3 tesztet csináltam mindegyik negatív. Milehet?
Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 19:56
1/5 anonim válasza:
Óhh, na mintha Én kérdezném ugyanezt. Szerintem nálam már az okozza, hogy nagyon szeretném, hogy baba legyen, vagy hogy megjöjjön, mert utálom ezt a bizonytalanságot. De akár lehet egy ciszta is. Vagy egy késői peteérés, vagy nem tudom. Doki többet tudna nekünk mondani.
2/5 A kérdező kommentje:
Èn remènykedem hogycsak kèsik a baba mèg rá èr egykèt èvet.. Csak teljesen stresszbe vagyok. 3teszt negativ mègis olvasok róla ès csak egyre jobban aggódok. ha lassan nem jelentkezik a menzeszem ènis orvoshoz forsulok.
2012. dec. 11. 20:16
3/5 anonim válasza:
Szia! Az első válaszoló vagyok. Te mikor teszteltél?Most olvasgatom itt a kérdéseket, és sűrűn előfordul, hogy a nemvárt után egy héttel, illetve még később mutat babát a teszt. Én nem tudom mit csináljak. Vegyek egy tesztet ismét? Teljesen fel vagyok puffadva, mint aki legalább 5 hós terhes. Ha ciszta vagy bármi már lenne, szerintem az nem okozna ilyet. Bízzunk a poziban míg meg nem jön, addig van remény, nem? :)
4/5 anonim válasza:
Még azt elfelejtettem kérdezni, hogy nálatok nem tervezett baba lenne? Ha jön, akkor az azt jelenti, hogy jönnie kell. :) Mindennek megvan a maga oka. Mikor a kislányom megszületett, nagypapám beteg lett, azóta meghalt. És ha most nincs a mamámnak a kis dédije, hát nem is tudjuk mi lenne. Ő tartja benne a lelket, imádják egymást. Így visszagondolva jó hogy akkor lettem kismama, amikor.
5/5 A kérdező kommentje:
èn rá 2-3 hèttel csináltam a tesztet.. mert nem volt rendes menstruàcióm egy hónapot mindig kihagyott mostis nem aggodtam de teszteltem a biztonsàg kedvèèrt most megint eltelt a 28nap ilyenkor mindig rendesen megjött.. az èn hasam is elèggè fel volt puffadva. nàlunk nem vàrt baba lenne.. örülnèk de inkább majd egy 2,3 èv múlva most mèg fiatal vagyok hozzá. Igen minden okkal törtènik nekem ma d.e szerencsère megis jött ugyhogy a pánik elmult. :) remèlem nekedis minèl elöbb megjön vagy kiderül valami!
2012. dec. 12. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!