Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor hívjuk a mentőket? Ti...

Mikor hívjuk a mentőket? Ti hogyan csináltátok?

Figyelt kérdés
2015. szept. 9. 17:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/101 anonim ***** válasza:
91%

Kedves 11-es, világosan leírtam az első válaszomban, mikor indokolt mentőt hívni. Mert IGEN, VAN olyan eset, amikor indokolt. ÁLTALÁBAN nem. Remélem, sikerült megérteni. Többen leírtuk már.

Egy sima szülés az egy élettani folyamat, nem vészhelyzet, a mentő meg nem szállító szolgáltatást végez, hanem ment. Ne keverjünk össze mindent.

2015. szept. 9. 19:44
 22/101 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudtam volna befeküdni a korházba a kiirt nap előtt,mert több nappal elöbb született meg a fiam.

Éjjel folyt/ömlött a magzatvíz,senki rokon nem volt mozditható,nekünk meg nem volt autónk,igy mentőt hívtunk,mert a taxis el se vitt volna ugy hogy tócsát hagyok a kocsijában ugy folyt belőlem.

2015. szept. 9. 19:56
 23/101 anonim ***** válasza:
89%
Mi nem hívtunk mentőt, alapesetben szerintem nincs szükség rá. Folyt a magzatvíz és 6 perces fájásaim voltak, indulás előtt kb. 5 gyerekágyas nagy betétet használtam el, majd beraktam egyet az útra, törölközőt a fenekem alá és vitt is a párom a kórházba. Ha nem lett volna autónk, akkor megkértük volna apukámat (ő lakik a szülők közül a legközelebb), vagy valamelyik közelben lakó barátunkat.
2015. szept. 9. 20:02
 24/101 anonim ***** válasza:
73%

Kedves mentős!

Elfolyt magzatvízzel a legtöbb taxisnak derogál elszállítani a kórházba azzal az indokkal, hogy "összeszennyezem" az autóját!

Ráadásul mentősként tudnod kell, hogy ha elfolyt a magzatvíz és netán nincs még beilleszkedve addigra a baba feje a szülőcsatornába, akkor akár a nyaka köré is tekeredhet a köldökzsinór veszélyes helyzetbe sodorva őt, épp ezért fekvő helyzetben kell a kórházba szállítani az ilyen nőt. Nos, egy taxiban erre sincsen sok lehetőség.

2015. szept. 9. 20:12
 25/101 anonim ***** válasza:
75%
A mentő vészhelyzetre van. Leírták, hogy milyen esetekben kell mentőt hívni. Egyéb helyzetekben taxi, vagy meg kell beszélni ismerőssel ha nincs saját kocsi.
2015. szept. 9. 20:12
 26/101 anonim ***** válasza:
94%
én (aki mentőt hivtam) nem tudhattam h mennyire van vészhelyzet...nem is volt beilleszkedve a baba feje,és a végén sos császár lett...én nem kockáztattam,azt ugy se mondhatják az éjszaka közepén h sajnáljuk de nem megyünk ki magácskáért.
2015. szept. 9. 20:17
 27/101 anonim ***** válasza:
58%
Engem szólítottál meg. Természetesen ismerem az előeresett zsinór fantasztikum esetét, amit felhoztál, csakhogy ez terminusra született érett újszülött esetén nagyon ritka. Ha megtörténik, természetesen mentőt kell hívni. De ha mindenki, akinek a férje nem ér rá, akinek derogál betenni egy betétet és beülni egy taxiba, vagy bérelni egy autót esetleg havertól kölcsönkérni, stb. mentőt hív, akkor nem jut a szülőknek infarktus esetére, nem jut a négy sávosra tömegkarambolnál és sorolhatnám. Mert látszólag sok kocsi furikázik, a valóság az, hogy NINCS elég! Lehet ezzel játszani, csak nem biztos, hogy érdemes.
2015. szept. 9. 20:27
 28/101 anonim ***** válasza:
78%

"De ha mindenki, akinek a férje nem ér rá, akinek derogál betenni egy betétet és beülni egy taxiba, vagy bérelni egy autót esetleg havertól kölcsönkérni, stb. "

-ráért a férjem,de nem volt autónk és jogsink sem

-a mentőt is eláztattam hiába tena betétet használtam

-nincs közelben olyan barát,rokon akit meg tudtunk volna kérni,nem volt kocsija pl. aki a közelben volt

-a városban sok mentőautó van/volt/lesz,egy szüléshez ugy se a legjobban felszereltet küldik,azt a tömegkarambolra tartogatják....oda meg amugy se kellhet mind....

-és ha pont rendezvény van sok fiatallal amikor is minden taxi majd egy óra mulva ér oda???

2015. szept. 9. 20:31
 29/101 anonim ***** válasza:
5%
Akkor egy óra múlva ér oda... Ha elfolyik a magzatvíz nem kell pánikba esni..
2015. szept. 9. 20:56
 30/101 anonim ***** válasza:
36%

Nah már most nekünk sincs autónk, és 40 km-re van a kórház.... Férjem hetel...S nem szülhetek simán, mert 2 sérvem van, és tilos hüvelyi úton szülni, nah már most van már gyerkőcöm, szóval, én mentőt fogok hívni, hiszen, ha esetleg ha lenne is ki elvigyen, nem szülhetek meg ott a kocsijában, mert valószinű lebénulok.

Jah s városunkban nincs taxi!!

2015. szept. 9. 21:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!