Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A lányom kirohant a forgalmas...

A lányom kirohant a forgalmas úton az autók elé, amikor sikerült befogni én nagyon megvertek. Ezt így kellett volna?

Figyelt kérdés
6 éves. Először leszálltam én (egyik kezembe 100db-os pelenka, másikba 2 db csurig megpakolt táska) utána pedig ő. Szépen jött is mellettem. Aztán egy pillan alatt arra eszméltem hogy nem látom. Kifutott a főutra. Szerencsére nem történt tragédia. Magamból kikelve ordibáltam, hiszen nem tudtam hol a gyerekem. Aztán ő megkerülte a buszt és visszajött. Erre ledobtam az összes táskát a kezemből, nekiálltam futni, 2 óriásit kapott a seggére, meg egy nagy pofont. Közben torkom szakadtából üvöltöttem. Én nem szoktam ütni a gyerekeket, de most valami mintha késztetett rá. Természetesen a buszon ülők végignézték, és leht hogy falusiak is látták. Még mindig úgy érzem megérdemelte hogy megverjem. Viszont amikor a férjemnek elmeséltem, szinte kikelt magából, velem ordibált elmondott mindenféle qrvának, meg 34x felvázolta hogy ő milyen királyul megoldotta volna kéz nélkül is. Egyszerűen nem fogja fel hogy negyed pillanat alatt eltűnt a gyerek. Ki vagyok akadva, 1 hete történt azóta nagyon rosszul vagyok, nem térek magamhoz.

2015. aug. 10. 09:55
 161/191 Girgoy ***** válasza:
100%
Nyugi, ezzel demostrálja, hogy milyen személyiséget okoz az ilyen nevelés, csinálja csak. Elolvasni meg nem kötelező, ha idegesít. ;)
2015. aug. 12. 15:27
 162/191 anonim ***** válasza:
60%

Ez a kérdés bőven túl van tárgyalva, lapozzunk.

A gyerek kezét megfogni ilyen esetben, de a buszról leszállás előtt elmagyarázni, hogyan és mi fog történni. A kérdező esetén változtatni már nem lehet.

2015. aug. 12. 15:28
 163/191 anonim ***** válasza:
28%

ó, ez roppant szorakoztato, elemeznel meg? :)

Nem tartom a sajat velemenyem mindenek felett allonak, de abban igazad van hogy nem ajulok be attol hogy akarkinek akarmilyen cime, titulusa van. Nem hiszek a tekintelyelvusegben, ezert nem mukodik nalam a tekintelyre valo hivatkozas, mint ervelesi modszer (hiba)

Az pedig minden emberre jellemzo hogy azt a velemenyt tartja igaznak, amelyik az ovehez kozel all, nem csak ram.

Es valamilyen okbol csak az a torveny ma Magyarorszagon, hogy gyermeket verni buncselekmeny. Valamiert megiscsak ugy dontott az Europai Bizottsag, hogy a gyermekek elleni eroszakot meg kell szuntetni.

[link]

de kereshetnek meg ilyen linkeket.

Gondoljatok ott nem volt eleg szaktekintely, aki ugy gondolta hogy ez a helyes irany?

Szemelyesen rolad meg az a velemenyem, hogy mindig elokerulnek ilyenek mint te, akik boldogan egyutt csaholnak a falkaval. Te is ezt teszed.

2015. aug. 12. 15:30
 164/191 anonim ***** válasza:
12%

"Az ilyenekből nagyobb valószínűséggel lesznek lecsúszott lázadók, mint olyan kimagasló tudású emebrek, akik hozzáadnak valami pozitívat a társadalomhoz. "

Ja igen, ez vicces volt :) Kulonosen annak a fenyeben amit valojaban csinalok.

2015. aug. 12. 15:33
 165/191 anonim ***** válasza:
0%
egyebkent a # 148-ra fogok meg valaszolni, csak meg toprengek rajta, mert egy valoban ertelmes es atgondolt hozzaszolas.
2015. aug. 12. 15:42
 166/191 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Ezt találtam. Itt sem lehet lelőni. :)

2015. aug. 12. 22:11
 167/191 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező, ebben a helyzetben én is ezt tettem volna, és szerintem minden szülő, aki egy kicsit is aggódik a gyermekéért, és belegondol abba, hogy mi lett volna, ha..... Nekem sem az jutott volna eszembe, hogy "jaj kislányom ejnye bejnye, anyuci nagyon mérges rád, mert ezt csináltad, de amúgy ne haragudj, hogy mertem szólni"

De nem szabad ezen agyalnod már. Az a lényeg, hogy nem történt tragédia.

Az 57 °% ossal ne is törődjetek. Nagyon nagy gondok lehetnek nála sajnos. Volt nemrég egy kérdés, ott is előadta ezt a sok okosságot. Írtam neki én is, és mindjárt ott is megmondta, hogy verem a gyereket, csupán azért, mert nyúlkált a konnektorba és ezredszerre szóltam rá, ami nem hatott, így kapott a kezére. De az IQ bajnok szerint én verem a gyereket. Pont a kanapés kérdés amit példának hozott valamelyik hozzászólásában. Mindjárt belinkelem.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

2015. aug. 12. 23:47
 168/191 anonim ***** válasza:
15%

"De az IQ bajnok szerint én verem a gyereket."

Igen, pontosan azt csinalod, raadasul totalisan ertelmetlenul, kizarolag a hatalmi helyzeted fitogtatasa miatt.

Te is azok koze tartozol akik full tagadasban vannak, hiszen a gyerek kezere es fenekere utes az nem verés.

Rossz hirem van: az is testi fenyites, amit ertelmes emberek nem csinalnak, a hulyeknek meg tilos.

2015. aug. 13. 07:04
 169/191 anonim ***** válasza:
0%
Kerdezo, en oda nem irtam valaszt.
2015. aug. 13. 07:05
 170/191 anonim ***** válasza:
90%

Rossz hirem van: az is testi fenyites, amit ertelmes emberek nem csinalnak, a hulyeknek meg tilos.

Ez a válasz igazán magas intelligenciára utal. Az a lényeg, hogy te vagy a korrektség mintaképe. Kíváncsi lennék, hogy neked mi a sötét folt az életedben, mert fizikai képtelenség, hogy te maga vagy a tökély. Legalábbis a válaszaid alapján. Tartom magam ahhoz, hogy nagyon komoly gondjaid vannak, kérlek a környezeted érdekében kezeltesd magad, mert nagyon rossz vége lesz

2015. aug. 13. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!