Ovisokat olyan forgalmas úton terelgetnek, hogy a vér meghűl bennem, és ovónő csak elöl meg hátul van 1-1. Ez szokványos?
Nálunk is így van. Épp nemrég volt szülői, ahol mondták az óvónők, hogy sokszor viszik ki őket az utcákra sétálni (előtte erről nem is tudtunk amúgy - kiscsoportról van szó). A legtöbb utcában itt nincs járda, pedig nem kisváros...a kocsik meg jönnek-mennek, nem egyszerű.
De valahogy nem kaptam frászt tőle. Remélem az óvónők ügyesen megoldják és figyelnek. A gyerekek pedig megtanulják, hogyan kell "nehéz" körülmények között sétálni.
Igen, így szokták, és nem lesz bajuk. Mennek, mint a "kisbirkák" :)
Ha sok a gyerek, akkor azért kell 3 kísérő, nyilván akkor nem elég a 2 óvónéni.
Sajnos nálunk is így van. Lehet, hogy én vagyok túlságosan is aggódós, de én sem örülök neki. Mondjuk ehhez az is hozzátartozik, hogy a fiamat már többször "elhagyták", igaz csak óvodán belül (legalábbis nem mondták, hogy séták alkalmával is megtörtént volna), de már minden egyes telefoncsörgésnél megáll bennem az ütő, mert mi van ha...
Én megértem, hogy így megtanítják nekik a közlekedést, de szerintem is kevés 24 gyerekre 2 ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!