Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha elöl kötitek magatokra a...

Ha elöl kötitek magatokra a babát, tudtok házimunkát végezni?

Figyelt kérdés

5 hetes a kislányom, van egy másfél éves kisfiam is. Nem egyszerű mellettük bármit is csinálni, főleg ha mind a kettő fent van. Gondoltam a kislányt magamra köthetném ha szükségét érzem és csinálnám a dolgomat, vagy azért hogy eltudjak a kisfiammal menni babakocsizni stb...

Ha magatokra kötitek a babát tudtok hajolgatni, mozogni rendesen? Esetleg porszívózni, felmosni, teregetni stb...? Eléggé jól tartja a kendő a babát ahhoz hogy rendesen mozogni lehessen vele?

Rugalmas kendőt gondoltam venni mert most nincs pénzem szövött kendőre, mire kinövi a rugalmast addigra gyűjtök pénzt szövöttre ha amúgy bejön a hordozás.

2014. nov. 15. 13:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Meg lehetett oldani, de jelentősen könnyebb lett azzal, hogy hátra került. Eleve nehezebb a plusz súllyal hajolgatni, ha elöl van. Háton nem sok vizet zavart. (3 hónaposan került hátra.)

Kb. ugyanarra kell figyelni, mint terhesség alatt nagy pocakkal, pl. főzésnél ne égesse meg az ember, ne fröcskölje le stb.

Karikás kendőn nem gondolkodtál? Az talán nem olyan drága, és csípőre is tudod kötni benne, esetleg a csípőd hátsó részére, így a veszélyesebb műveleteket is el lehet végezni.

2014. nov. 15. 13:52
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod és az ötletet, karikásban még nem gondolkodtam, még csak most kezdtem el nézelődni a hordozás témában.

Utána nézek.

2014. nov. 15. 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:
33%
miert kell magadrakotni a kicsit ha takaritassz? tedd tedd be a kisagyba ugy a nagy nem fer hozza es nyugodtan poszivozhatsz takarithatsz.setalni meg tudtok menni ha veszel egy ikerbabakocsit.
2014. nov. 15. 14:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, az ikerbabakocsi olcsóbb mint a kendő... A nagyfiam pedig pont kihúzná a kislányt a kiságyból amíg én nem figyelek oda... A kislány pedig nem mindig van el a kiságyban, hasfájós, így van hogy órákig tartogatni kell. 1-5 percnél tovább nem szívesen hagyom sírni a kiságyban. Pihenőszékben és hintában pedig max 10 percig van el és akkor is nagyon kell figyelnem, hogy a kisfiam távol maradjon tőle. Szóval szükségem van a kendőre. :) Azért köszönöm a válaszod.
2014. nov. 15. 14:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha van a környékeden hordozós klub, tudsz kölcsönözni is, akkor kiderül, hogy mi a praktikus nektek, nem kell annyit rákölteni. Meg ott meg is tudják mutatni, hogy kötheted. A netes videók és a papír alapú kötésleírások alapján nekem nem ment. Ill. a többedik kötés már igen, de ha előtte nem mutatta volna meg valaki élőben, akkor, azt hiszem, elég gyorsan föladtam volna. :(
2014. nov. 15. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!