Mivel kössem le a kislányomat miközben csinálom a házimunkát? 8 hónapos és már tud mászni.
Tegyél le szőnyeget a konyhába a sütő mellé. Én most hátul főzök, elöl nem mert esetleg ráfröccsen valami. A sütő elé tettem egy futószőnyeget, ami nem csúszik (utálom, de most kell) a sütőt is kinyitom neki oda pakolja a játékait, meg egy kis bevásárlókocsiból pakolja át, ő is süt...
Próbáld neki megtanítani közben hogy nem nyúlhat fel a tűzhelyre stb. Lényeg, hogy azt ne érje el amit épp főzöl, nehogy ráömöljön.
Èn hagyom, az enyèm most 11 hònapos jàr ès a kedvenc szòrakozàsa a pakplàs...
szokott kapni műanyag edènyt fakanalat, kavarja ezerrel :-D
ha forràzok vagy jàroka vagy beviszem egy màsik szobàba mire utolèr leöntöm a vizet...
Gratulálok annak, aki a gyereket a Sütő elé teszi, miközben fő rakta a kaja.
Sógornőm így égett meg. 1 évesen a tűzhely el dőlt, hátul főtt a 10 liter húsleves, s az ráömlött.
Majdnem meghalt, de szerencsére túlélte, de eltudjátok képzelni hogy néz ki...
Szét égett a teste, arca, nem is tudom hányszor műtötték...
de nagyon csúnya látvány....
Szóval nem tanácsos a gyereket a tűzhely közelébe engedni, inkább sírjon a járókában míg 10 perc alatt oda rakom az ebédet.
Nekem 7 hónapos a fiam, mászik ezerrel, jön utánnam. A konyha előtt, a folyosóra van, teszek le neki egy dobozt tele csörgővel, s azt parkolhatja ki, és lát is, de a konyhába nem jöhet!
lányok, ne hülyéskedjetek, a sütőben játszhat a gyerek? hol itt a következetesség? és ha bekapcsoljátok a sütőt, hogy magyarázzátok el a babának, hogy most nem lehet játszani?
enyém 4 éves, soha nem nyúlhatott a sütőhöz, akkor sem ha nem használtam. de pici korától tudja, hogy az csak az enyém, neki az alsó szekrényben volt a polca, tele műanyag tálakkal meg kanalakkal, habverővel, stb, azokkal játszott. most már főz ő is, vagy szendvicset csinál magának, de a sütőt eszébe sincs kinyitni :)
de tényleg veszélyes ha ezt tanítjátok, mert pár hónap múlva már nem tudtok a nyomában lenni minden pillanatban, és ez balesetveszélyes.
egyébként a többi tipp nagyon jó, bocs, hogy ezt így kiemeltem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!