Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szoktassam a 4hónapos...

Itepiaka86 kérdése:

Hogyan szoktassam a 4hónapos kislányomat a kiságyban alváshoz? Köldök sérve nagyon csúnya, így azt mondták lehetőleg ne hagyjam sírni őt,2hónap múlva műtik neki, ha nem fog javulni. Nem tudom mit tehetnék. Volt így valaki?

Figyelt kérdés

Hordozóban,babakocsiban szeret aludni, vagy mellettem az ágyban éjszaka.

A kiságyba ha beteszem ébren, 10-15percig eljátszik, vagy nézi a forgót, majd torokból üvölt,hogy vegyem ki.

2013. nov. 25. 17:59
 1/2 anonim ***** válasza:
33%
Már az elején is a kiságyban kellett volna altatnod. Most már sírás nélkül nem tudod rászoktatni. Talán a legjobb, ha hagyod éjjel is a babakocsiban.
2013. nov. 25. 18:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Születése óta köldöksérves, már akkor látszott neki,hogy baj van,amikor hazahoztuk! A háziorvosunk már akkor mondta,hogy ne engedjem sírni úgy majd visszahúzódik neki. Sajnos nem így lett. Nálunk igény szerinti szoptatás van, így azért is aludt éjjel velem,hogy mindig "kéznél legyen" a hami. Illetve cicin nyugtatja meg magát, a cumit soha el sem fogadta. Utólag én is tudom,hogy ezt nem így kellett volna, de első baba, s akkor így éreztük jónak.
2013. nov. 25. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!