Akik hagyták sírni babájukat, milyen időközönként mentek oda hozzá? Hogy csináltátok?
NEGATÍV MEGJEGYZÉSEKET NEM KÉREK!
Második babám,elsőt folyton felkapkodtam,aminek a eredménye az lett,hogy mindenféle módon de altatni kellett.Most másképp szeretném.Nagyjából eszik,alszik,evésnél cicizik és kap pótlást,evések alkalmával,babusgatom picit,meg hagyom nem habzsolni nyugisan böfizni stb.Utána leteszem kiságyba,és van hogy nem alszik el rögtön hanem sír,erőlködve,szünetekkel,ilyenkor nem veszem fel,ellenőrzöm hogy nem e kakilt,hasa nem fáj,evett,tehát tuti azért mert nem szeretne elaludni.Olyankor megsimogatom vagy apja aztán nyugodt hangon mondjuk semmi baj ne sírj próbálj meg alukálni stb.Nem mindig megyünk oda csak időközönként.
Hát én nem hagytam sírni soha és a tesót sem fogom, sőt, hamarabb teszem kendőbe, nem várok vele, mint az elsővel. Persze, ha lesz tesó.
Én is pont így csináltam. Nem emlékszem, mennyi idő alatt adtam fel, de 3,5 éves korára tanult meg egyedül elaludni. A barátnőm, másfél évig "altatta" így a gyerekét (nem vicc!), az övé is most 3,5, éjjel egy ágyban kell vele aludni, mert retteg egyedül. Nekünk nagyon nem jött be.
Ahogy kiveszem a leírásodból, még újszülött a babád. De mi lesz, amikor egy pár héttel idősebb lesz, és nem lesz igénye arra, hogy egész nap aludjon? Akkor is leteszed majd, aztán hadd ordítson, ha nem is álmos? Vagy hogyan képzelted a későbbieket?
Tudom, csak egyetértő válaszokat vártál, de ezeken gondolkodj el, mert nem jól csinálod. Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!