Akik hagyták sírni babájukat, milyen időközönként mentek oda hozzá? Hogy csináltátok?
NEGATÍV MEGJEGYZÉSEKET NEM KÉREK!
Második babám,elsőt folyton felkapkodtam,aminek a eredménye az lett,hogy mindenféle módon de altatni kellett.Most másképp szeretném.Nagyjából eszik,alszik,evésnél cicizik és kap pótlást,evések alkalmával,babusgatom picit,meg hagyom nem habzsolni nyugisan böfizni stb.Utána leteszem kiságyba,és van hogy nem alszik el rögtön hanem sír,erőlködve,szünetekkel,ilyenkor nem veszem fel,ellenőrzöm hogy nem e kakilt,hasa nem fáj,evett,tehát tuti azért mert nem szeretne elaludni.Olyankor megsimogatom vagy apja aztán nyugodt hangon mondjuk semmi baj ne sírj próbálj meg alukálni stb.Nem mindig megyünk oda csak időközönként.
Nézd "kedves" 70%-os, utoljára írok neked, mert úgysem érted, de azért teszek még egy próbát. Furcsán hangzik az a Te szádból, hogy mi gondoljuk azt a Te módszeredről, hogy nem jó. Ez a magam részéről nem így van.Én elfogadom, hogy más máshogyan csinálja (nem az én dolgom megítélni hogy ez jó vagy nem). AZONBAN! Legjobb emlékeim szerint nem én javasoltam, hogy gyerek helyett inkább plüssnyulad vagy aranyhalad legyen. Javíts ki, ha nem így van kérlek. Akkor ki is nem lát tovább az orránál, ki nem tudja elfogadni, hogy az övétől eltérő módszerek is léteznek, Ki ítéli meg a másikat pár mondat alapján? Valóban nem ártana elgondolkodnod egy kicsit. Legyen szép estéd és picivel több toleranciát kívánok neked.
Abban is igaza van a 64%-os válaszolónak, hogy amiről Te írsz Kérdező, az nem sírni hagyás. Az egészen mást jelent, csak egyes elvakult nők ezt nem fogják fel.
Bármibe fogadni mertem volna, hogy pedagógus vagy...
Annyira szomorú, elkeserítő, és ijesztő, hogy ilyenek kezei alatt nőnek fel a gyerekeink :(
3 hetes, az ég szerelmére, mire akarod trenírozni? Miért halnál bele, ha amikor éppen anyahiánya van, és arra vágyik, hogy vedd fel, te eleget teszel ennek? Lesz ő 15 kg is igen, de mire annyi lesz, addigra már nem igényelné a hordozást, abban az esetben, ha MOST megkapná, amire szüksége van. De nem fogja. Szegény :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!