Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni azért nincs senkim mert csúnya vagyok? A belsőmmel tuti nincs baj akkor csak a külsővel lehet. Egyik nap szépnek látom magam másik nap olyan csúnyának hogy sírni tudnék. Olyankor mások is olyan csúnyának látnak mint én magamat?
Küldj képet privátban és megmondom mi a baj. Így nem tudom mit vársz tőlünk.
19/F
mutass egy képet mert akkor az optikai részét kilöhetjük. :)
vagy besézlgessünk és akkro a belsöddel is megismerkedhetünk. :)
Mondatonként sorrendben:
1 - nem valószínű, mert nem is attól függ. Nem éppen attraktív lányt is láttam már jóképű sráccal, fordítva meg még többször, bár lehet arra csak hamarabb felfigyelek mert megnézem a csajt. :)
2 - Azt csak a másikat megismerve lehet eldönteni, hogy a belsővel minden rendben van-e. És akkor is az összehasonlítási alap a saját értékrendszer, nem feltétlenül csak olyan ideák, mint az önzetlenség, a kedvesség, az őszinteség...
3 - Szép/csúnya? Ezt - ahogy feljebb írták - elég könnyű eldönteni. :)
4 - Az biztos, hogy viselkedés nagyban befolyásolja hogy mit gondolnak rólad mások. A munkahelyemen pl. van egy csajszi, akinek az alakja nem éppen előnyös, az arca sem valami csodaszép, mégis kedves, közvetlen, mosolyog és valószínűleg éppen emiatt vonzónak is tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!