Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az első randinál jössz rá, hogy a másik ronda mit teszel?
Igen, elbeszélgettem vele teljesen normális témákról.
Majd semmi fizikai kontaktus. Se kézfogás, Se csók, Se semmi. Ne, hogy azt érezze hogy ...:D
Tök jó dolog rondának lenni, de komolyan...
Van akiket le is hánynak... (Mint szegény Agytörzsy professzort). Közterületen.
Mivel én túlságosan őszinte vagyok, ezért lehet, hogy vagyok olyan hülye is, hogy elmondanám neki... :S
Amúgy az első válaszoló leírta, amit szerettem volna! :)
3-as nagyon nagy arc vagy! jót röhögtem, szegény lány nem lettem volna a helyébe:s
A kérdésre a válasz: Volt de nem csak ronda volt még beszélgetni sem tudtunk , halál ciki volt, percenként az órámat néztem..többnyire csend volt néha-néha megszólalt egyikünk a végén kérdezte találkozunk-e és mondtam , hogy nem.
igen.
egyszer volt ilyen velem.
teljesen jól nézett ki a lány,a randi is jól alakult.
utána viszem fel magamhoz,kis piázgatás,aztán kihámoztam a ruháiból,és akkor szembesültem vele,hogy a ruha tartotta össze.
fonnyadt mellek,a hasa olyan volt,mintha 6 gyereket szült volna,egyszóval ruha nélkül szétfolyat,szétesett.
nem kicsit éreztem becsapva magam.
a lábai,meg a segge,ami nem volt rossz.
de hát nem volt mit tenni,innen már tisztességből is végig kell csinálni,uh ráhasaltattam az ágyra,lekapcsoltam a lámpát és félkeménybe megdugtam.
utána persze az életben nem hívtam fel többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!