Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel kössem le a kislányomat...

Mivel kössem le a kislányomat miközben csinálom a házimunkát? 8 hónapos és már tud mászni.

Figyelt kérdés
Nem tudom mit tegyek vele, hagyjam hogy mászkáljon a konyhában miközben főzök? Nekem az a megnyugtató ha beleteszem az autósülésbe és nyugodtan csinálhatom a dolgom. Ti hogyan foglaljátok le míg a házimunkát végzitek? Sajnos ráadásul szeparációs szorongása is van és mindig látnia kell, a konyha melletti szobában van járóka de ha kilépek sír azonnal, és oda nem tudom vinni a járókát mert nagy.
2014. jan. 21. 20:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát lehet hogy én vagyok furcsa de én nem engedem magamhoz a gyereket főzés közben. Mindig berakom az etetőszékbe, max odahúzom a munkapulthoz ahol nincs forró edény és elnézelődik. Ha nyöszörög, hát nyöszörög, próbálom elterelni a figyelmét és igyekszem hogy hamar végezzek.

Ez a sütővel játszik és társai... Persze mindenki azt csinál amit akar de én nem örülnék ha késöbb is ott akarna majd játszani így most sem engedném meg neki.

A lábamnál sem hagyom a gyereket mert ahogy sürög forog az ember, tutti rálépnék, vagy rángatná a nadrágomat és mivel járni még nem tud állandóan hajolhatnék le hozzá arrébb rakni, vagy igazgatni az útját hogy ne essen el...

Szóval vagy etetőszék, vagy kiságy, vagy megvárjuk míg apa hazaér és ő vigyáz rá.

Amúgy én sem tudom sehol ott hagyni mert egyből sírás van, néha napján van csak szerencsém... Néha 1 órát eljátszik a kiságyban egyedül, de ez nagyon ritka.

2014. jan. 22. 11:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Igen, ez szerintem is meggondolandó, hogy egyszer szabad valami, máskor nem. Nehéz ezt megmagyarázni.

Én igyekszem úgy csinálni, hogy amit nem szabad, azt semmikor sem szabad.

Ld hosszabbító piszkálása (még ha nincs is bedugva), sütő, stb.

2014. jan. 22. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!