Benkő Nikoletta Mári kérdése:
11 hónapos kislányomat már nem tudom szoptatni. Adhatok neki mostmár házi tehéntejet? Mennyire lehet higítani? Már nem akarom ilyenkor tápszerezni.
Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 13:28
1/8 anonim válasza:
Én még nem adnék neki házi tejet. Inkább kezdd forralt bolti tejjel, higítás nélkül.
2/8 anonim válasza:
pedig jobb lenne. kicsit olvass utána milyen tápanyagok vannak atehéntejben és a tápszerben vagy gyermekitalban. Ha ennek utánanézel nem lesz kérdés hogy melyiket add. sajnos a bolti tejnek alig van ásványianyag és vitamin értéke.
3/8 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg,én is kicsit előbb kezdtem el hozzászoktatni,mint 1 év.Mondjuk én nem tudtam házi tejhez jutni,bolti 2.8%-osat kapott.Először csak a kajájába raktam,nem volt gond,utána 50ml-t és szépen így növeltem az adagot.De biztos lesz majd a szokásos a vita a tápszer és a tej pártiak részéről...Azért szerintem ha jó minőségű tejet veszel,azzal nincs gond.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen a házinak vagyok híve a boltiban ki tudja mi van. csak azt nem tudom,hogy mennyire kell higítani. felforralom persze de hát csak erős a házi tej.
2014. jan. 3. 13:44
5/8 anonim válasza:
Védőnő megmondja mennyire kell higítani. Vagy doki. :)
6/8 anonim válasza:
Én babatejet adtam és adok a gyerekeimnek, amíg elfogadják. Olyan, mint a tápszer, csak hígabb.
7/8 A kérdező kommentje:
először csak kis mennyiséggel akarom lezdeni, aztán fokozatosan emelem az adagját ha nem lesz gond.
2014. jan. 3. 14:02
8/8 anonim válasza:
junior ital... de ez csak az én véleményem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!