Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen kisgyerekkori, kevésbé...

Milyen kisgyerekkori, kevésbé szokványos ételpárosításra emlékszel, és mi az, amit ebből a saját gyerekeidnek is szokásként átadsz?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, mint dinnye kenyérrel, teába mártogatott keksz (de ezek ismertebbek).
2015. febr. 14. 20:32
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Tejfölös eper. Epret összenyomni, becukrozni, összekeverni. Kenyérrel szupi. Nyami. Biztos átadom ezt a szokást.
2015. febr. 14. 20:35
 2/29 anonim ***** válasza:
rántotthús cseresznyebefőttel. Nem ugyanaz, de pont a napokban adtam párolt fokhagymás húst krumplival és meggy+cseresznyeszósszal.
2015. febr. 14. 20:38
 3/29 anonim ***** válasza:
Mai napig imádom a vajas mustáros kenyeret. Nekik egy kis ketchup is kell rá. Fejlesztenek! :)
2015. febr. 14. 20:40
 4/29 anonim ***** válasza:

2. vagyok, a kenyérről jut eszembe.

Nem a párosítás szokatlan, de nagymamáméknál mindig tojásrántottát kaptam és éppen átsütve, kb folyós volt és langyos, majd kenyérdarabkák beletépkedve és átforgatva, hogy felszívja, ami folyik. Nem, ilyet nemm adok a gyereknek, de én szerettem -.-

Meg a zsírba forgatott cérnametéltet is. Már nem tudnám megenni.

2015. febr. 14. 20:46
 5/29 anonim ***** válasza:
Nalam a milánói szilvabefottel. Egyébként tökre megy hozza, a szüleimnel még most is ugy eszem, de otthon meg máshol nem. Káposztástészta porcukorral, ugy hallottam ez máshol is szokás, de mikor a férjem először meglátta hogy igy eszem elborzadt. A lanyom is igy eszi. Mondjuk o meg a kutyakajat is megenne ha megcukroznam. Emlékszem a barátnőmeknel kiskorában zsíroskenyér volt, rajta kristálycukor es tv paprika. Na ezt soha nem próbálnám ki.
2015. febr. 14. 20:50
 6/29 anonim ***** válasza:

A káposztás tésztát mi is cukorral esszük.

Én gyerekkoromban imádtam a vajas-majonézes kenyeret. A májkrémes kenyérhez meg ropit vagy chipset ettem. Ezt a fiam is átvette, imádja.

2015. febr. 14. 20:57
 7/29 anonim ***** válasza:
Férjem imádta gyerekként a fánkot mustárral.
2015. febr. 14. 21:03
 8/29 anonim ***** válasza:
Sóska.cukorral, ezt édesapámtól vettem.át. Remélem a gyerekek nem.tanulják el tőlem. De volt barátnőm, aki lekvárral ette a kelkáposzta főzeléket.
2015. febr. 14. 21:04
 9/29 anonim ***** válasza:
Bátyám a nutellás kenyeret szalámival... nagyobb fia is szereti.
2015. febr. 14. 21:06
 10/29 anonim ***** válasza:
Férjem szereti a lekváros-tejfölös palacsintát, a gyerekeinknek is ízlik.
2015. febr. 14. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!