Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen kisgyerekkori, kevésbé...

Milyen kisgyerekkori, kevésbé szokványos ételpárosításra emlékszel, és mi az, amit ebből a saját gyerekeidnek is szokásként átadsz?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, mint dinnye kenyérrel, teába mártogatott keksz (de ezek ismertebbek).
2015. febr. 14. 20:32
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

vajas - mézes kenyér

vajas - lekváros kenyér

2015. febr. 14. 21:19
 12/29 anonim ***** válasza:
túrós tészta cukorral,káposztás kocka cukorral,dió mézbe mártva,narancs nutellával
2015. febr. 14. 21:24
 13/29 anonim ***** válasza:

Túrós tészta lecsóval. Nyami!

Középső fiam imádja!

2015. febr. 14. 21:25
 14/29 anonim ***** válasza:

Gyerekkorom kedvence: Sportszelet ropival. A húgom meg sózta az epret.

Egyiket sem vették át a gyerekek, de helyette feltalálták a kakaós kenyeret kolbásszal és kechup-pel. A kakaós kenyér meg úgy készül, hogy a vajas kenyérre rádolgozzák a cukrozott kakaóport. Ugyanez megy nutellával is, mint a 9-es válaszadó bátyjánál.

Nagyfiam utazós kajája meg a mákos bejgli zacskóban. Vesz kiflit, összetépkedi, utánaönt egy kis tejet a zacsiba, összerázza, mehet rá a mák, és a kávéhoz kapható kis cukroszacsiból a cukor. Jól néz ki, amikor ezt egy buszmegállóban dobja össze:-)

2015. febr. 14. 21:30
 15/29 anonim ***** válasza:
14-es vagyok, és most jut eszembe, hogy anyukám meg a bableveshez túrós palacsintát eszik kenyér helyett.
2015. febr. 14. 21:31
 16/29 A kérdező kommentje:
Vannak itt különlegességek... :)
2015. febr. 14. 21:51
 17/29 anonim ***** válasza:

Bundaskenyer paradicsommal - ferjemtol vettem at ezt, fiam is imadja.

Lecso gorogdinnyevel - meg nem kostolta a gyermekem :)

Szalonnaval es cukorral eszem a turostesztat. A fiam csak nyersen, ezt nem is banom.

Cukros tejbe apritok kenyeret, ami talan meg szokatlan.

2015. febr. 14. 22:30
 18/29 anonim ***** válasza:

mustáros tojásrántotta, sültkrumpli majonézzel.

egy táborból hazafelé lerobbant a buszunk, nem volt nálunk semmi kaja a májkrémeken és a ropikon kívül, de evőeszköz sem. a ropival tunkoltuk ki a májkrémet, nagyon finom volt! :D

mi a palacsintát nutellával kenjük meg és arra tesszük a lekvárt, gyerek is így eszi (kénytelen :D)

dinnyéhez mindig is ettem kenyeret ez nem szokványos? :O

gyerekem kedvenc rágcsája a kuki-ropi-mazsola, mindig így együtt eszi.

nagymamám csinált mindig a sűrű tejbegrízből gombócot, pirított zsemlemorzsába forgatjuk és még jól meg is locsoljuk cukros tejföllel, erre most kapott rá a gyerek :)

2015. febr. 15. 00:16
 19/29 anonim ***** válasza:

Én ettem cukros-vizes kenyeret.. Szelet kenyér, csap alá be, utána jól megcukrozni. Ma már valószínű, hánynék tőle. :D A gyereknek nem adnám..

Mindenhez tejet ittam. Hamburgerhez, pizzához, melegszendvicshez is. Tojásrántottát, nutellás kenyeret, ma is csak úgy tudok enni, ha tejet is iszom hozzá. Édes péksüteményekhez is csak tejet tudok inni.. Unokatesóm meg csak teát. :D

2015. febr. 15. 04:33
 20/29 anonim ***** válasza:
Sóskába cukrot szoktunk tenni, nagypapám cukorral és borssal ette a káposztástésztát. Férjem a lekvárosüvegbe önt tejet, kiöblíti vele, megissza, vagy kekszel eszi. Fiam még csak két éves, de a kakaós kalácshoz evett kolbászt.
2015. febr. 15. 06:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!