Mennyire szokványos manapság, hogy az embernek már 18-19 évesen van saját kocsija?
Mindegy, hogy fiú vagy lány..
Csak érdekel, hogy tényleg érdemes ebben a korban letenni a jogsit, és rögtön vezetni? (persze normálisan, óvatosan, körültekintően)
Gyakori, hogy a 18 évesek születésnapjukra autót kérnek?
gazdagéknál elkényeztetett gyerekeknél igen gyakori.
De azért gondolj bele. A legegyszerűbb hazsnált autó is 2-300.000 Ft. Azért nem olcsó mulatság az itthon ajándéknak. ezenkívül egy 18 éves gyerek nem rendelkezik még elég gyakorlattal, hogy hagyják elszállni. de azért a legtöbbet hagyják.
nah azokból lett a Budán száguldozó BMW-s Mercis, Terepjárós aki elől gyerekkel kell elugranod mert különben elüt.
nekem anyám azt mondta ha kijároma közép sulit kifizetik a jogsit
egy használt autó kereskedésben meg látam már 75 ezerért is kocsit
köszönöm a válaszolóknak, kiváncsiságból kérdeztem csak..:)
Én októberben leszek 18 éves (lány), most kezdem a jogsit, szeretném a szülinapomra befejezni, és úgy tűnik, a szüleimtől és a nagyszüleimtől kapok egy használt autót 800 000 ft értékben, de nem csak a seggem alá dugják, szerintem kiérdemlem, nagyon sokat segítettem a szüleimnek bármiben, szóval nem egy őrült, száguldozó, nagyképű sofőr akarok lenni (és nem is leszek) :)
Pff.
Az én szüleim nem féltenek hogy busszal járok...
A busz max 60-70el megy én meg akár 110-el is.
Nekem a buszbérlet nincs egy ezres egész hónapra, kocsival egy hétre is kevés lenne ennyi pénz a tankolásra.
ON: Magyarországon nem szokványos hogy egy 18-19 évesnek van saját autója mert nincs sok gazdag ember. Külföldön többen vannak akik megtehetik hogy vesznek még 1 kocsit mert ott olcsóbb a kocsi, a fenntartása és többet keresnek az emberek.
Van végül is olyan ismerősöm aki kapott a szüleitől kocsit. Van olyan aki egy régebbit, van olyan aki egy pár éves luxusautót.
Az gyakori hogy valaki 18 évesen vagy előbb leteszi a jogsit de kocsit kevesen kapnak.
Én szerintem a szüleimtől soha nem fogok kapni autót. Szinte semmi olyat nem kapok tőlük ami 10.000-nél többet ér még ha kérek akkor se, nem hogy meglepetésként...
Szerintem addig nem érdemes kocsit venni ameddig nem dolgozik az ember. Az hülyeség hogy egyedül furikázik valaki a városban meg néha elmegy a haverjához kocsival.
Én motorral megyek általában mert az csak a sajátom( én vettem a spórolt pénzemből) és elég is mert egyedül szoktam menni általában ha megyek valahova. Kocsim akkor lesz ha majd dolgozok mert a szerszám meg az anyag nem fér be a robogó csomagtartójába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!