Egy 190cm magas embernek jobb választás egy supermoto, mint egy naked bike?
Figyelt kérdés
Melyiken lehet kényelmesebben elférni? Mondjuk egy Honda cb 600 f Hornet vagy egy Husqvarna 630?2010. aug. 30. 10:33
1/5 A kérdező kommentje:
Kimaradt, hogy Husqvarna SMR 630.
2010. aug. 30. 10:35
2/5 anonim válasza:
mért nem jó egy sima MZ ? amugy meg csakis naked mert a supermotot meg lehet unni és az ember motort nem egy évre vesz a laksszikus meg örök darab és sokkal szebb is ! vegyél triumph bonneville-t !!
3/5 anonim válasza:
Én üldögéltem horneten, de elég kényelmetlennek tűnt. Lehet hosszútávon "betörik", de ha választanom kéne, tuti SM lenne. Bár én inkább enduro/sm felé hajlok, szóval ez is befolyásol. Szerintem ülj fel egyre, nézd meg milyen, hol nyom, ha lehetőséged van próbáld ki, és aztán dönts!
4/5 A kérdező kommentje:
Elsőnek: köszi, de valami komolyabb motort akarok, mint egy MZ, meg ez a Triumph se az én stílusom.
Másodiknak is köszi a választ.
2010. aug. 30. 12:06
5/5 anonim válasza:
szerintem inkább Hornet. de nekem a Supermotok is tettsznek. nekem az van. igaz, hogy csak 125ös, de supermoto. és egyáltalán nem találom unalmasnak. aki azt írta, hogy ezeket meg lehet unni, megindokolná, miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!